2777
2789
عنوان

انحراف مچ پا

10411 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها دختر من دو سال و ۴ ماهشه تقریبا ی سالی هست فهمیدیم موقع راه رفتن پای راستش ب داخل منحرف میشه ۳ تا ارتومد بردیم من جمله دکتر غزنوی ک گفتن فقط ۴زانو بشینه و ی ورزش داد ک انجام بدیم کسی مشکل مشابه داشته توروخدا کمک کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم پسر من دوتا مچ پاشو رو به داخل میزاشت بردم کلینیک سینوهه با فیزیوتراپی و یه سری تمرین های ورزشی که باید تو خونه انجام میداد خوب شد از الان پیگیرش باشی خوب میشه نگران نباش

آدرس : خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر (جنب مجتمع نگین ظفر و پارکینگ طبقاتی ظفر) کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷ ،

کلینیک سینوهه  تلفن : ‌02126701272          09127370271  

https://jamalypt.comاگر به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون و ... هم نیاز داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

اره عزیزم پسر من دوتا مچ پاشو رو به داخل میزاشت بردم کلینیک سینوهه با فیزیوتراپی و یه سری...

مرسی عزیزم ایشالا خدا از دهنت بشنوه همش موقع راه رفتن چشمم ب پاشه 

میگم نکنه بمونه روش بعدا براش مشکل پیش بیاد 

میشه حرکتارو بگی

نه خیالت راحت

پسرمن افتضاح بود جوری که چندقدمی یه بار زمین میخورد و جاریمم با یه لحنی گفت پس چرا اینجور راه میره

الان چند قدمی یه بار خععععیییییلی کم اونم با حساسیت خودم معلومه

وگرنه از دید اطرافیانم خوب شده

ببرید دکتر بگه خیلی بهتره شاید فرق داشته باشه

نه خیالت راحت پسرمن افتضاح بود جوری که چندقدمی یه بار زمین میخورد و جاریمم با یه لحنی گفت پس چرا ای ...

سلام عزيزم خداروشكر كه پسرتون خوب شدن كم كم

فقط ميخواستم بدونم مشكل پسرتون دقيقا چي بود؟ يهني انگار وزنش ميفتاد روي قسمت داخلي پاشنا پاش و حس ميكرديمن مچ پاهاش رو به داخل ميره؟ پسر من ١٥ ماهشه و اينجوره

خيلي نگرانم

چندوقت ديگه نوبت ارتوپد داره

나는 분홍이랑 하늘색, 귀여운 유니콘이랑 헬로키티를 완전 사랑해🌈🦄💓💫