2777
2789
عنوان

بچه هااا زودی بیاین

204 بازدید | 16 پست

سلام عشقووولیام 

بچه ها ازهمتون ممنونم خواهرم رفت دکترش گفت ک جواب سی تیش نرماله مرسی ک دعا کردین قربونتون بررررم من.

الهی هرچی میخاین خدا بهتون بده ایشالا دلای مهربونتون هیچوقت غم نبینه نگاه گرم خدا پشتو پناه زندگیتون عشقاااام🌸🌸🌸🌸🌸

مرسی از دعاهاتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر عزیزم اینقد بهت تبریک میگم .الهی دلت همیشه همیشه شاد باشه .من یه روزایی فک میکردم خاهرم دور جونش سرطان داره دکترا اینو گفتن .اون روزا هیچی از خدا نمیخاستم جز سلامتی اون ..خداروشکر چیزی نبود .

از خدا خیلی ممنونم که دل مادر تو .خانواده اتو شاد کرد .الهی شکر .واسه منم دعا کن 

خداروشکر عزیزم اینقد بهت تبریک میگم .الهی دلت همیشه همیشه شاد باشه .من یه روزایی فک میکردم خاهرم دور ...

واقعا بده موهای تنم سیخ شد خداروشکر ک خواهر توام سالنه عشقم.واقعا خیییلی بده ب خدا منم حتا دلو دماغ نداشتم پاشم زندگیمو جم کنم یا غذا بذارم بدترین روزا بود خدارو هزار مرتبه شکر ک چیزی نبود مرسی دورت بگردم مهربوووونم انشااله هرچی از خدا میخای بهت بده