2777
2789
عنوان

خواهرای عزیز چیکار کنم حرف مفت و تیکه های دیگران اذیتم نکنه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینجورم اسی 

همیشه حرص میخورم 

تازه دو روز بعد میفهمم طرف منظورش چی بوده 

ولی دارم سعی میکنم خودمو بزنم بی خیالی 

سعی کن سرتو شلوغ کنی ک فرصت حرص خوردن نداشته باشی

تیکر یک سالگی گل پسرمه  لطفا ی صلوات برام بفرستین
[QUOTE=92452254]والا بنظرم نمیشه سخته[/QUOT اره چند وقته میخوام این کارو کنم نمیشه

سخته عزیزم ایشالله خدا ب دلت ارامش بده 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
سر خودتو با کارای یدی سرگرم کن و بیکار نباش اینجوری وقتی برای فکر کردن به اراجیفشون نداری  همه ...

دوتا بچه دارم سرم گرمه ولی وقتی ناراحت میشم احساس میکنم در حق بچه هام ظلم کردم

یعنی واقعا اصلا ناراحت نمیشی؟؟

اوایل ازدواجم به شدت ناراحت میشدم،داشتم افسردگی میگرفتم،

بعدش باخودم طی کردم ک دیگه اهمیت ندم،دایورتشون کنم،الان بدترین تیکه و طعنه و گلایه هم بهم میکنن انگار نمیشنوم،واقعا هم ی جوری شده ک اصلا نمیشنوم  تازه فهمیدم بی اعتنایی ب حرفاشون بیشتر کووونشووونووو میسوزونه،اخه ادمن ک بخوام خودمو بخاطر حرفاشون ناراحت کنم،

فقط دارم از زندگیم لذت میبرم،تامام

ناگفته نماند منم خیلی جاها خنده خنده میرینم بهشون،اوناهم لال میشن

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...
دهن مردم رو که نمیشه بست پس یه جوری جوابشونو بده دیگه چیزی نگن

وایی بعضی وقتا که جواب میدم میشه میدون جنگ من خیلی از بی احترامی و خرد شدن احترام تو فامیل نزدیکی که نمیشه باهاش قطع رابطه کرد متنفرم

وایی بعضی وقتا که جواب میدم میشه میدون جنگ من خیلی از بی احترامی و خرد شدن احترام تو فامیل نزدیکی که ...

با رعایت ادب و با خنده .تازه دلت هم خنک میشه.در کل اهمیت نده

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
ممنون از دعات تو دلم خیلی آشوبه

❤❤❤

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤