2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان کم

9668 بازدید | 39 پست

سلام خانوما 😔😔

خیلی ناراحتم خیلییییی،امروز جواب آزمایشم رو بردم دکتر گفت خیلی کمه ذخیره تخمدانت

عددش ۰/۱۷ بود 

گفت باید ivf  بشم،نامه داد واسه یه دکتر دیگه😢😭

کسی بوده که ذخیره اش کم بوده ولی باردار شده؟؟

خدایا هر کی هر آرزویی برام کرد اول به خودش بِده..🙏😊🌹

من ذخیرم 0.8 بود با ivf باردار شدم. زودتر پیگیری کن ایشالا مشکلت حل میشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 0.8 بودم و طبیعی باردار شدم. اگه شرایطش رو داری زودتر اقدام کن

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
خوب یعنی بیشتر از من بود؟

اره ولی خوب با همین عدد نمیشه گفت کمه یا زیاده باید 2 تا 5 قاعدگی سونو بشی ببینی فولیکول چندتایی داره خوب باشه بهت دارو میدن برا ivf

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
کدوم ازمایشگاه انجام دادی؟ من اینجا دیدم که میگن باید مراکز ناباروری انجام بدین معمولا ازمایشگاهای ...

والا تیروییدمم خیلی کم کار نشون داد در صورتی که من ۲ ماه پیش رفتم متخصص غدد و گفتن همه چی خوبه

یعنی تحت نظرم چند ساله

فکر کنم این آزمایشگاهه یه موردی داره

اره ولی خوب با همین عدد نمیشه گفت کمه یا زیاده باید 2 تا 5 قاعدگی سونو بشی ببینی فولیکول چندتایی دار ...

درد داره ivf?? هزینه اش خیلی بالاست؟

درد داره ivf?? هزینه اش خیلی بالاست؟

درد که نه بیشتر استرس داره. حدود 10 تومن

درد که نه بیشتر استرس داره. حدود 10 تومن

چقدررر زیاد،هم جون آدم میره هم پول آدم،چون شنیدم بگیر نگیر داره،ممکنه این همه هزینه ای که میکنی نتیجه نده😔😔😢😢

والا تیروییدمم خیلی کم کار نشون داد در صورتی که من ۲ ماه پیش رفتم متخصص غدد و گفتن همه چی خوبه یعنی ...

من که شنیدم باید مراکز خوب و اونایی که رو ناباروری کار میکنن انجام داد

اگه تهرانی برو مراکز خوب

من خودم چند وقت پیش یه ازمایشی دم خونه دادم فرداش حالم بد شد رفتم بیمارستان عدد بیمارستان با عدد ازمایشگاه دم خونه زمین تا اسمون فرق داشت و عدد بیمارستان به نظر درست میومد با اون حالی که من داشتم.

چقدررر زیاد،هم جون آدم میره هم پول آدم،چون شنیدم بگیر نگیر داره،ممکنه این همه هزینه ای که میکنی نتیج ...

مراکز دولتی هم هست. خاطره بارداریمو بخون بهت امید میده