2777
2789

چجوری باید ازشیر گرفت.؟ازکجاباید شروع کنیم ؟

.

.

.دلم واسش میسوزه یک ماهه دیگه میخام بگیرمش .ینی مجبورم😔میشه 22ماهه

لطفا کمکم کنین...ممنون😘

تکیه گاه که نیستین؛حداقل پرتگاه نباشین📖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاک تلخ بگیر بزن سر سینه هات .. من دوتا دخترامو با همین روش از شیر گرقتم . 

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘

بچه منم خیلی وابسته بودچسب قرمززدم گفتم اوف شده فقط چندبارزدبالانگاه کردمیگفت اوف شده بعدشباکه بیدارمیشدیادش میفتادمیگفت آب بده دلم براش کباب میشددرکل بااینکه وابسته بودخیلی راحت جداشد

باید ب مرور و برنامه ریزی.اکه امروز ده بار میدی فردا هشت بار بدی و همینجوری بری جلو موقعی ک شیر میخاد با غذا سیرش کنی و بعد با بازی و پارک و کارتون سرش را گرم کنی تا کم کم دیگه شیر نخوره.

اول خوب سیرش کن با میوه وغذا بعد خسته اش کن بابازی، یه چسبی یه چیزی بزن روش،یکم میترسه واسش حرف بزن بگو ممه نیست بچه ها خوب میفهمن ،یکی دوشب اول که تو خواب گریه میکنه ولی باید تحمل کرد

[QUOTE=92445329]باید ب مرور و برنامه ریزی.اکه امروز ده بار میدی فردا هشت بار بدی و همینجوری بری جلو موقعی ک شیر میخا ...[/QUOTببین غذاشو خوب میخوره 

آخه هرروز که نمیتونم برم پارک وگردش هرچقدرم بریم تفریح آخرم موقع خواب باید دهنش باشه تابخوابه یه جورایی مثل پستونک😯

دوماهه دیگه قراره یه روزپیش خانواده شوهرم وایسته میگن ازشیر بگیرش که راحت تربتونیم نگهش داریم وکمتربهونه تو بگیره .

آخه گفتی عزیزم منم واسه همین تعجب کردم😊😊

گفتم بزنم جی جی که بده سینه ام که اصلا به کل یادم رفته بود😐😐

حالا ولشکن ممه رو راهنمایی کن😓😓😓