2777
2789
چطوریه ؟ من حسابداری خوندم تازه لیسانس میگیرم میخواستم ببینم خوبه یا نه ؟ حقوقتون چقدره ؟؟ ببخشیدا ف ...

مگه الان امکان استخدام دارین؟؟

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوریه ؟ من حسابداری خوندم تازه لیسانس میگیرم میخواستم ببینم خوبه یا نه ؟ حقوقتون چقدره ؟؟ ببخشیدا ف ...

دعا کن بری تو بانک حالا حقوقش اصلا۲تومن!

دخترمون فرشته ی خونمونه😍تیکر تولد یکسالگی عشق مامان❤
همه بانکای دولتی وام و‌مزایایی که به کارمندلشون می دن بر اساس شورای عالی بانکهاست  پس اخت ...

من پرسیدم میگن بانکای خصوصی وامشون مثل بانکای دولتی نیست. اخه ما چندنفریم ازمون استخدامی شرکت کردیم دیگه نمیدونم منم شنیدم

سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگویند...
مگه الان امکان استخدام دارین؟؟

یه سری بانک ها بودن بانک ملی شرکت کردم ولی الکی شرکت کردم به قصد قبولی نبود از اول چون وسط خونه تکونی و یه سری عروسی شهرستان و اینا بود قبول نشدم بعدش بانک پاسارگاد استخدامی داشت که اونم مدرک لیسانس میخواست که من ترم آخرم و هنوز مدرک ندارم ولی اگه بانکی باشه و شرایطش رو داشته باشم شرکت میکنم به امید قبول شدن

یه سری بانک ها بودن بانک ملی شرکت کردم ولی الکی شرکت کردم به قصد قبولی نبود از اول چون وسط خونه تکون ...

تا اونجایی که من خبر دارم

بانکها طرح سبک سازی سازمانی دارن

یعنی جای افرادی که بازنشست میشن هم اجازه استخدام ندارن

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
تا اونجایی که من خبر دارم بانکها طرح سبک سازی سازمانی دارن یعنی جای افرادی که بازنشست میشن هم اجاز ...

والا ۱۷ اسفند آزمون بانک ملی بود 

همین یکی دوهفته پیش بانک پاسارگاد بدون آزمون گذاشته بود استخدامی داره یعنی فقط با مصاحبه

والا ۱۷ اسفند آزمون بانک ملی بود  همین یکی دوهفته پیش بانک پاسارگاد بدون آزمون گذاشته بود استخ ...

احتمالا بانک ملی همونطور که فکر میکردیم خواسته از ۵۰۰ هزار نفر ۳۶هزار تومن برای ثبت نام گرفتن و بعدم همه رو رد کردن این وسط جیبشون پر شده فقط

ممنون دوستان

عزیزم چیکار کردی استخدام شدی؟؟

سوال منم همینه 

همسرم می خواد به یکی از اینا انتقالی بگیره نمی دونیم کدوم خوبع

برای شاغل شدنم صلوات بفرستین ، اگه فرستادید بگین منم برای شما بفرستم