تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه ❤❤ طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
شما که تو تاپیکم بووین میشه دلدادیم بدین من الان از استرس تپش قلب دارم حالم بده 😢😢😢
عزیزم..من مطمئنم با این شرایطی که شما گفتی اصلا احتمالش وجود نداره...ولی اگه فکر میکنی که خیلی نگرانی..برو داروخانه و قرص بخر و بخور..ولی متاسفانه من طرز استفاده اینا رو بلد نیستم..چون خودم تا حالا نخوردم از این قرصا
خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
عزیزم..من مطمئنم با این شرایطی که شما گفتی اصلا احتمالش وجود نداره...ولی اگه فکر میکنی که خیلی نگران ...
والا دوران عقد همه همین دغدغه ها رو دارن...ولی انشالله وقتی بری سر خونه و زندگیت..میگی ای بابا من واسه چه چیز پیش پا افتاده ای غضه میخوردم..خود من چند ماهه در حال اقدامم..ولی کو...اصلا خبری نیس
خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹