2777
2789
اگه دخترم بدنیا بیاد من پدرش جلوش همدیگه میبوسیم بعل میکنیم تا برای بچم یه چیز عادی بشه و بدونه پدر ...

منم همین طوری رفتار کردم همش تو خونه شوهرم جلوش بوس میکنم لپاشو میکشم بغلش میکنم 

اولا حسودی میکرد ولی الان دیگه توجه نمیکنه عادی شده براش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر كارتون هايي مثل سفيد برفي يا سيندرلا منظورته نه اشكال نداره

من خودم از بچه گي عاشق اين كارتونا بودم همه شم بدون سانسور ميديدم😁

ولي جديدا تو يكي از شبكه هاي خارجي ديدم يه سري كارتون هايي ميده كه از نظر من مناسب بچه ها نيست

اصلا اطلاعات غلط دادن اشتباهه

خب چیزی به ذهنم نمیرسه،درستش چیه؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

راستش من میذارم 

فقط کارتونیا تو کارتون که لب انچنانی نیس ببخشید اینجوری میگم نهایت دوتا لب روهم میذارن همین 

من خیلیا رو تو فامیل درجه یک میشناسم که از بچگی همچین صحنه هایی دیدن تو کارتونها و الان که نوجون شدن خانواده هیچ مشکلی باهاشون ندارن نه بلوغ زودرس نه هیچی 

منم همین طوری رفتار کردم همش تو خونه شوهرم جلوش بوس میکنم لپاشو میکشم بغلش میکنم  اولا حسودی م ...

خوب کاری میکنی تو کارتون چرا پس حرص میخوری یه چیز عادی این بوسیدن ک کار اشتباهی نیست بذار ببینه

موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!‌حرف های نزده تو دلمونه.

من بچه ندارم ولی اگر روزی بچه دار بشم به هیچ عنوان اجازه نمیدم ببینه، درسته باید محبت کردنو یاد بگیره ولی دیدن محبت با دیدن لب گرفتن خیلی فرق داره،زن پسرعمه مادرم نروژیه،چن وقت پیش ایران بودن ماهواره داشت یه فیلم نشون میداد که رسید به صحنه لب گرفتن،نمیدونین این خانم نروژی چطوری از جاش بلند شد دوید سمت بچش چشم بچه رو گرفت بلند داد میزد فیلم کثیف،تلویزیونو خاموش کنید  

شما هم هروقت فیلم از جایی گرفتین اول خودتون چک کنین اگه صحنه نداشت بذارین بچه ببینه

خب خیلی راحت میشه بش گفت ادمای غریبه نباید همو ببوسن حتما باید ترسوندش ؟ :/

حق با شما کاملا...راستگویی بهتر از دروغ و ترسوندن

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
خب خیلی راحت میشه بش گفت ادمای غریبه نباید همو ببوسن حتما باید ترسوندش ؟ :/

خب یه وقت تو فامیل خدایی نکرده کسی همچین درخواستی کنه چی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

من دخترم ۸ سالشه و می بینه ،  مثلا شرک داره این صحنه ها رو، ولی خیلی طولانی نیست صحنه اش که حساسیت زا باشه 

لب گرفتن نیست، یه بوس سریع لب به لبه😅

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد

آخه امشب ازم پرسید مامان چرا تو برنامه کودک لبای همو بوس میکنن؟

منم گفتم چون اونا زن و شوهرن

گفت بیا مال منو بوس کن منم گفتم؟ این کار باعث میشه مریضی منتقل بشه اگه من مریض باشم تو هم بگیری نباید این کار رو بکنیم 

به نظرتون خوب جواب دادم؟

خب چیزی به ذهنم نمیرسه،درستش چیه؟

عزیزم چیزی که هست رو باید به زبون خودشون و به حدی که عقلشون برسه بهشون بگی مثلا اینکه اینکارا رو فقط زن و شوهرا میکنن یا کسایی که میخوان ازدواج کنن ، به همین راحتی ، لازم نیست جدا که گفته بشه مرضی میگیرن یا چیزی

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد