سلام رفتم فلشم دادم پر انیمیشن کردم که دخترم ببینه وقتی برنامه هاارو دیدم همشون صحنه لب و بوس دارن دلم میخواست قطعش کنم دخترم نبینه ولی دخترم کلی اصرار کرد که تا آخر همشو ببینه منم کلی حرص خوردم
فقط کارتونیا تو کارتون که لب انچنانی نیس ببخشید اینجوری میگم نهایت دوتا لب روهم میذارن همین
من خیلیا رو تو فامیل درجه یک میشناسم که از بچگی همچین صحنه هایی دیدن تو کارتونها و الان که نوجون شدن خانواده هیچ مشکلی باهاشون ندارن نه بلوغ زودرس نه هیچی
من بچه ندارم ولی اگر روزی بچه دار بشم به هیچ عنوان اجازه نمیدم ببینه، درسته باید محبت کردنو یاد بگیره ولی دیدن محبت با دیدن لب گرفتن خیلی فرق داره،زن پسرعمه مادرم نروژیه،چن وقت پیش ایران بودن ماهواره داشت یه فیلم نشون میداد که رسید به صحنه لب گرفتن،نمیدونین این خانم نروژی چطوری از جاش بلند شد دوید سمت بچش چشم بچه رو گرفت بلند داد میزد فیلم کثیف،تلویزیونو خاموش کنید
شما هم هروقت فیلم از جایی گرفتین اول خودتون چک کنین اگه صحنه نداشت بذارین بچه ببینه
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
عزیزم چیزی که هست رو باید به زبون خودشون و به حدی که عقلشون برسه بهشون بگی مثلا اینکه اینکارا رو فقط زن و شوهرا میکنن یا کسایی که میخوان ازدواج کنن ، به همین راحتی ، لازم نیست جدا که گفته بشه مرضی میگیرن یا چیزی