2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرین پیش متخصص گوش و حلق و بینی. چند سالشه? غذا خوب میخوره? مدام سرما میخوره?

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
عكس

پیشم نیست یهو خندید من دیدم 6 سالشه حالا اینا به کنار به اندازه موهای سرش دکتر رفته برا سرماخوردگی ته حلقشو معاینه کردن چطور ندیدن؟مادرش میخواد ببرا دکتر من نگران شدم از شماها پرسیدم طاقت نمیارم

ببرین پیش متخصص گوش و حلق و بینی. چند سالشه? غذا خوب میخوره? مدام سرما میخوره?

مدام تب و عفونت و سرما خوروگی خرو پف شدید میکنه سر درد داره اشتها هم نداره تو دماغی حرف میزنه 6 سالشه

مدام تب و عفونت و سرما خوروگی خرو پف شدید میکنه سر درد داره اشتها هم نداره تو دماغی حرف میزنه 6 سالش ...

حتما باید لوزش عمل بشه. پسر منم امسال ۶ سالش بود تو زمستون اورژانسی عمل کردیم. دقیقا همین حالت هارو داشت. عمل کن خوب میشه

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
حتما باید لوزش عمل بشه. پسر منم امسال ۶ سالش بود تو زمستون اورژانسی عمل کردیم. دقیقا همین حالت هارو ...

پسر شمام چندتا گوله گوله شکل زبان کوچک بود؟از عملش برام میگی خواهرم نگرانه.از سختیش تا عملش و کدوم بیمارستان و هزینش اگه ممکنه

مثل یه خوشه ی کوچولو انگور دونه ریز هستش چسبیده به چپ حلقش میدیدیم کم غذاهاس و همش حالت تهوع میگیره غذا میخوره عصر مهمونم بودن یهو خندید من دیدم مامانش نمیدونست ترسید دکترا چجوری نفهمیدن اخه

لوزه پسر من داخل بود دیده نمیشد بزرگ شده بود زده بود به گوشش. بعد عمل سه تا گلوله مانند تو شیشه بهمون دادن. بیست و چهار ساعت بعد عمل درد داره که با مسکن کنترل میشه. تا دو هفته هم فقط بستنی و ژله و فرنی و شیربرنج و سرد باید میخورد. دیگه بچه ست دیگه تحملش کم اذیت میشه و اذیت میکن باید تحمل کنین ولی بعدش که خوب میشه به یه دنیا می ارزه. من تو کلینیک تو کرج عمل کردم دو تومنم هزینه شد.کل زمان عملش نیم ساعتم نشد همون روز عملم ترخیص شد