2777
2789
عنوان

از چه سنی کار کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 41 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی کار عوض کردمممم خیلی اذیت شدم چون ادم ساکت و قانعیمممم ..... دوسال ازانس هواپیمایی خوب بود ف ...

منم ساکتم واسه همین خیلی جاها اصن روم نمیشه برم فقط هی به آشنا میسپریم اما کلافه شدم دیگه

صبر نکن تا درست تموم شه اشتباه منو نکن از ترمای آخر بسپار به همه

آره دانشجو پرستاریم

از ترم۶اگه کارباشه انجام میدم

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
منم ساکتم واسه همین خیلی جاها اصن روم نمیشه برم فقط هی به آشنا میسپریم اما کلافه شدم دیگه

ن من میرفتم مصاحبه ولی کار با حقوق پایین قبول میکردم البته من فروشندگی خیلی دوس داشتم خیلی زیاد با اون شروع کردم ولی صاب مغاطه ام رفت کانادا بعدم رفتم اژانس هواپیمایی من یکی از ایده هام این بود ک مغازه دار باشمممم ..ببین چ کاری دوس داری تایم کمم انتخاب کن نن همع کارایی ک قبلن میرفتم تایم بالا بود چون بخاطر مشکلات خانواد دوس نداشتم خون باشم ولی ب خودم ضرر زدم

متاسفانه شرایط کاری جامعه خیلی خوب نیست  حالا چون هنوز تجربه کاری نداری اگه کارش ی مقدار لول پا ...

دلم یه کار خوب میخواد پولش واسم خیلی مهم نیست میخوام جای پیشرفت داشته باشم نمیخوام برم تو این آپارتمانای 30 متری که اسم خودشونو گذاشتن شرکت

دلم یه کار خوب میخواد پولش واسم خیلی مهم نیست میخوام جای پیشرفت داشته باشم نمیخوام برم تو این آپارتم ...

بالاخره باید از صفر شروع کنی اگه پارتی نداری . محیط و شرایط کار که مهم خوب باشه و لی سال اول به کار لول پایین قانع شو که حتما بیمه هم بکنن سابقه ات بره بالا برو دنبال کار بهتر

پرستاری شغل قشنگیه منم خواهرم کنکوریه دلش میخواد پرستار شه کدوم دانشگاهی؟

مرسی عزیزم

دانشگاه کرمانشاه

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤