2777
2789
عنوان

دخترا شما جاي من بودين چيكار ميكردين؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4791 بازدید | 246 پست
حقیقتش ما نمیدونیم سطح زندگی شما در چه حده خب هرکس مناسب درآمدش خرج میکنه خودتون بهتر میفهمین کم‌خرج ...

رفتم مثلا داروخانه داروهاي پوستمو بگيرم يهو گفت ١ ميليون😳 اين فقط يكيشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسم میگه کلن دروغه وخیال بافی شایدم راسته

ولی من اگه ۲۰ ملیون داشتم مشکلم حل میشد😐

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
میشه چند تا از خریداتو بگی? رسیداتو نمیخواد بذاری فقط اسم ها و قیمتاشونو بگو آشنا بشیم با سبک زندگی ...

دكتر پوست و مو ٨ جلسه مزوتراپي و پيلينگ ، سوپر ماركت هر دو روز در ميان هر دفعه نزديك ٣٠٠ به بالا برنج كيلويي ٢٩.٨٠٠  مانتو هر دفعه ٤٠٠،٥٠٠ اسباب بازي هر دفعه نزديك ٧٠٠ آژانس هر روز ٣٠به بالا ، ساختمان ٦٠٠ لباس بچه هر سري ٣٠٠،٤٠٠ بازم هستاااااا

حسم میگه کلن دروغه وخیال بافی شایدم راسته ولی من اگه ۲۰ ملیون داشتم مشکلم حل میشد😐

یعنی ماهی هشت میلیون، با یه دختر بچه کوچک که اگه واقعا داشته باشه

🔷️در عجبم از رفتار زنان،که از خدای به این بزرگی، فقط"یک شوهر"میخواهند، و از شوهر به آن درماندگی، "همه دنیا را"  😂😂

اعجوبه هاي ني ني سايت باز پيداشون شده؟

ياد اون كاربر ك ميگفت ماهي ١٤ ميليون گوشت ميخوريم افتادم😂😂😂😂😂

كاش دروغ حناق بود😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤