2777
2789
عنوان

نودل خورا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 100 پست
دوستان، میشه مرغ و قارچو جدا سرخ کرد ریخت روش؟ باید نودل مرغ بگیرم ؟ یک بستش واسه چند نفره ؟

اره اتفاقا سرخ کردش جدا باحال میزه ک بعد بریزی روش.نودل مرغ هم خوشمزس گوشتشم خوبه ذایقه ایه ادویه هاشون فرق می کنه.

به ارواح حدم...نیستی در جدّم 

طرز تهیه سس چینی ترش و شیرین برای نودل 

یه فنجان آب نصف فنجان سرکه سفید نصف فنجان شکر سه قاشق غذاخوری سس کچاپ یک قاشق غذاخوری آرد ذرت 

مواد و با هم مخلوط کنید بذارید رو شعله ی ملایم تا بجوشه و غلیظ شه 

واسه نودل هم نودل و بجوشانید بعد آبکش کنید و با یکم روغن عمرا با پیازچه خورد شده و هویج که نازک و دراز رنده شده و جوانه یکم تفت بدید ولی حتما باید اون حالت خامی روشون باشه نباید سرخ بشن 

میتونید در کنارش مرغ یا ماهی سخاری هم سرو کنید


بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مارک اندومی بگیر یعنی نودل خارجی فقط با آب جوش و مواد خودش.وای دم افطار آب از دهنم راه افتاد

من نودل خارجی فقط مارک مامی میگیرم عالیه.اندومی ندیدم تاحالا

به ارواح حدم...نیستی در جدّم 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792