2777
2789
عنوان

بحث دینی در موردد سگ ....

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سگ که نجسه ولی خوب روی وسایل های مستاجرتون که نمیخواید بشینید اون وقتی وسیله هاش رو ببره که دیگه ن ...

دستگیره های در نمیدونم چرا وسواس گرفتم از اونموقع

مستاجر ماهم‌گربه داشت و تو کمد اتاق خوابمون براش جا درست کرده بود اونجا میخوابید

کفی کمد رو وقتی اومدم دادم عوض کردن بقیه خونه رو هم که تمیز کردیم زمین رو که تمیز میکنی دیوارم که نمیتونسته بالا بره  بیخیال سخت نگیر

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

در هر صورت شما قبل رفتن تمیز میکنید دیگه مشکلی نیست.  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
چرا ولی باز یلد سگ میافتم ب دلم نمشینه

دیگه اون مشکل از ذهن شما میتونه باشه نه از سگ. وقتی از نظر شرعی هم نجاست پاک بشه مشکلی از لحاظ دینی وجود نداره

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

عزیزم بهتره با یه کسی که تو مسائل دینی کاملا سواد داشتهباشه مشورت کن. من اگه باشم میگم نه اونجا نجس نیست. و بعدس مگه شما خودتون قبل از اسباب کشی اونجا رو تمیز نمیکنید؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
ببخشیدا اگ سگ نجس بود اون همه سال با پیغمبر تو غار نمیموند😐😐من کاملا مخالف این حرفم ک سگ نجسه

ببخشید ولی تو غار نموند بیرون غار بود ک اینم نشون دهنده ی ابنه ک انسان نباید با سگ زندگی کنه

کارگری که میگیری بگو میخوام از لحاظ شرعی هم خونه رو پاک کنی و سگ بوده قبلا. خودشون بلدن همه جا رو چطور بشورن و پاک کنن.

بعدم که شما نمازتو روی فرش خودت و سجاده خودت میخونی دیگه

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
حالا من کار ندارم کی اعتقاد داره کی نداره ولی اگر شما برات مهمه کل اون خونه رو باید با آب بشوری. چو ...

دیگه خدایی که آفریدش بهتر میدونه چرا

استادهای میکروب و انگل ما میگن سگ یه میکروب هایی داره که حتی با واکسن و چیزای دیگه هم از بین نمیره

خیلی از بیماری ها و آلرژی ها رو هم میتونه منتقل کنه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

چرا ولی باز یلد سگ میافتم ب دلم نمشینه

منکه نظرم اینه

به همون اندازه که سگ موجب نجاست بشه ما آدمها هم میتونیم نجاست ایجاد کنیم

مثلا بچه ی این مستاجر روی موکتها جیش کرده باشه

یا حتی مدفوع

ولی یه چیزیکه هست موی حیوانات خونگیه که همه جا پخش میشه 

من جای شما باشم موکتهای اون خونه رو عوض میکنم اگرم سرامیکه کاملا همه جارو میشورم