2777
2789

سلام خانوما

بیاین از کارایی ک واسه بدنتون میکنین ،تو آرایش کردن، تو سبک لباس پوشیدن یا هر نکته ی ریزی ک حال خودتونو خوب میکنه رو بگین تا بقیه استفاده کنن.

خودم تو این 11 ماهه ک دخترم دنیا اومده زیاد به خودم نمیرسم.اما الان میبینم با 29 سال سن چقدر بی حوصله و داغون شدم.میخوام ماسک بزارم تا جایی ک دخمل اجازه بده.

2.یه سری لوازم آرایش درس حسابی بخرم

3.موهامو یه کم کوتاه کنم و یه رنگ خوشگل بزارم

بیاین بیاین بگین ...❤

عییییی خدااا 😥😥😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک و یخ برای صورت اگ بشه هر روز...ب موهام میرسم با روغن تراپی و ماسکو و... لباسامم سادس ولی سعی میکنم بهم بیاد.

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

منم ۲۹سالمه و داغونم اصلا حال ب خودم رسیدنو ندارم با اینکه مجردمو وقتم آزاده.همش میگم انواع روغنای طبیعی رو بخرم ب صورتم بزنم شبا یا قرصای ویتامین مصرف کنم برا موهام سرمای خوب بخرم ولی فقط در حد حرفم ن پولشو دارم ن حالشو همش میگم دیگه وقتشه از کرمای ضد چروک دور چشم برا جلوگیری از چین و چروک استفاده کنم خلاصه دوس دارم این کارارو کنمو همیشه مرتب باشم فقط دوس دارم😆

ضد آفتاب حیاتیه 

آب خوردن هشتاد درصد تو باز شدن صورت تاثیر داره 

دستکش تو تابستون 

عینک آفتابی واسه گودی زیر چشم 

فیس براش 

لبخند ملیح وملایم 

اتو لباس و واکس کفش 

عطر مناسب فصل 

من این کارا رو میکنم 

ماییم و صراحت کهنه ی تازه شدن ....

یه روز در میون حموم برو، لوسیون بدن بزن از اون خوش بوا

واس موهات ماسک مو بزن و روغن آرگان