2777
2789
عنوان

بلاخره دلمو زدم به دریا 🙄

922 بازدید | 52 پست

یه مدت بود مامانم میخواست فیبروز ابرو انجام بده منم توی اینستا خیلی عکس و کلیپ های قشنگ از ابرو دیده بود خلاصه امروز با مامانم رفتیم که انجام بده ، منم ابروم یه جاهاییش خالی بود دوست داشتم پر شده ، گفتم پس منم فیبروز میکنم ! 

خلاصه الان اینقدر ابروهام پر رنگ و مشکی شده و پهن که مثل چی پشیمونم ! خوبه هزار بار تاکیید کردم که من فقط جاهای خالیشو میخوام پر شه ! گرفته یه ابروی پت و پهن و مشکی برام درست کرده ! بعدم با هزار جور الله اکبر به این ابروها و ماشالا و چشمم کف پات منو راهی خونه کرده ! هی میگم من نمیخواستم اینقدر پر رنگ شه میگه میره نگران نباش !

چه اشتباهی کردم واقعا ! مدل بهش نشون دادم ، میگم مثل این بشه فقط جاهای خاااااالی ! 😑😑😑😑 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا ارایشگر جمااعت اینجورین.

منم یبار رفتم ابرومو برداره،، گند زد بهشون 

بعد میگف عاااه ببین چه پهن برات برداشتم😕

تا یماه فقط کرچک زدم تا عادی شن😐

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

فک کنم فیبروز انجوریه که اولش خیلی پررنگه باید صبر کنی تا یکی دوماه که میری برای ترمیم بعد خوب میشه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...