2777
2789
عنوان

نگرفتن سینه توروخدا کمک

324 بازدید | 44 پست

سلام بچه خواهرم ۲ماهشه دیگه سینشو نمیگیره.همیشه شیرشو دوست داشتو میخورد شیر خشکم کمکی یه وقتایی میداد.اما یه شب بهش پستونک داد از فرداش دیگه سینشو نخورد.دیگه بهش پستونک و شیر خشک ندادیم گرسنشه تا خواهرم میزارتش زیر سینش چنان گریه میکنه.میدوشیم میخوره اما خودش نمیگیره.خواهرم انقد گریه میکنه فکر میکنه بچش دوستش نداره.هزار جور گولش زدیم که بخوره نخورد.چی میشه حالا؟

بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم به خواهرت بگو مادر شدن يعني كامل شدن اين حرفا چيه دوسم نداره؟

يا واكسن زده يا داره لج ميكنه 

بگو مقاومت كنه ولي نه به زور توي بيداري بدوشيد بريزيد شيشه بخوره توي خواب حتما حتما سينه شو بده تايكي دوروز ديگع خوب ميشه.

اللهم عجل لولیک الفرج ...

خیلیم بهتر..اگه اوضاع مالیش خوبه،شیر خشک بهترین انتخابه...منم بچه ام دوماهش بود موقع خوردن داد وببداد میکرد ونمیخورد  اونقدر غصه خوردم وگریه کردم،وبلاخره تونستم شیرخودمو بهش بدم...اما الان مثل چـــــــی پشیمونم،میگم ایکاش شیر خشک میدادم..

من تجربه اش و دارم و رفتم کلینیک شیر دهی و این روش و بهم یاد داد

اول اینکه دیگه به هیچ وجح شیشه یا پستونک نده، اگر خیلی هم گرسنه است با سرنگ یا قطره چکون بهش شیر بده

واسه اینکه دوباره سینه و بگیره باید سینه و بزاره دهنش، با سرنگ از گوشه دهنش شیر خشک یا شیر دوشیده شده بهش بده، که لازم نباشه  خیلی مک بزنه و راحت و سریع شیر بره تو دهنش تا کم کم شروع کنه به مکیدن تا شیر از سینه روون بیاد، بعد دیگه با سرنگ شیر نده

شاید مجبور بشه تا سه هفته اینکارو ادامه بده تا بچه سینه رو بگیره، نباید زود نا امید و خسته بشه

اصلا مستونک و شیشه شیر ندین دیگه از الان میفهمن .دیگه نمیگیره.بدوشه لا قاشق بده موقع خوابم بهش بده فقط

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
خیلیم بهتر..اگه اوضاع مالیش خوبه،شیر خشک بهترین انتخابه...منم بچه ام دوماهش بود موقع خوردن داد وببدا ...

وا چرا؟؟؟عوضش بچتون مريض نميشه درآينده يعني خيلي كمتر از شيرخشكيا 

پس واسه چي ائمه شيرمادر رو سفارش كردن ؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج ...
عزيزم به خواهرت بگو مادر شدن يعني كامل شدن اين حرفا چيه دوسم نداره؟ يا واكسن زده يا داره لج ميكنه&n ...

میترسه میگه یه موقع نخوره دلم میگیره.چون قبل بارداری و تو بارداری و بعد از زایمان خیلی سختی کشید دیگه اینو نمیتوکه فکر میکنه داره بچش ازش جدا میشه

بیاین برای هم دعا کنیم و یه صلوات بفرستیم✋