2777
2789
عنوان

وااااااییییی از زن متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 8521 بازدید | 189 پست
اون مرد اگه واقعا مرد باعرضه ای بود زنش به این روز نمیفتاد

اتفاقا مرد خوبیه ازادی و اعتماد داده ب زنش خیلی سادس و متاسفانه همچین رابطه هایی تو بعضی خانواده ها رایجه الانا مد شده بی غیرتی 

وای چه بچه های خوبی من تو خونه آب میخورم پسرم ۷سالشه زنگ میزنم به باباش میگه 

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا مرد خوبیه ازادی و اعتماد داده ب زنش خیلی سادس و متاسفانه همچین رابطه هایی تو بعضی خانواده ها ...

رئیس بانک هیچوقت مرد ساده ایی نمیشه گلم همشون هفت خط روزگارن 

بعد از اتاق صدا می‌ومد یا بی صدا بود

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
وای چه بچه های خوبی من تو خونه آب میخورم پسرم ۷سالشه زنگ میزنم به باباش میگه 

خوب تربیت نکردی خواهرم دقت کن بیشتر تلاش کن ببین یاروو سه تا سه تا میاره تو خونه صدا بچه در نمیاد این چ وضع بچه تربیت کردنه برو از اول شروع کن😂😂😂😂😂

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
خوب تربیت نکردی خواهرم دقت کن بیشتر تلاش کن ببین یاروو سه تا سه تا میاره تو خونه صدا بچه در نمیاد ای ...

خب حالا این بچه ها از کین؟؟؟؟😅

حس نکردی هرکدوم یه شکل بودن؟😟

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)