2777
2789
عنوان

دوستان یه لحظه بیاین

127 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

بعد از کلی سختی و دلهره و دعا دیروز آزمایشم خداروشکر + شد این لحظه هارو برای تک تک اونایی که آرزوشو دارن از خدا میخوام که برآورده بشه دقیقا درک میکنم که چه حالی میشه آدم 

اصلا باورم نمیشه گاهی وقتا باخودم میگم نکنه یه وقت اشتباهی شده باشه و این موضوع خیلی اذیتم میکنه چیکار کنم که آرامش داشته باشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فکرها هم طبیعیه

از همون موقع که فهمیدی تا وقتی بچت رو بگیری بغل فکرای بد و استرس ولت نمیکنه

ولی سعی کن بیخیال باشی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

عزیزم چرا ما فکر می کنیم تا ی خوبی و اتفاقای عالی تو زندگیمون افتاد دوروز بعدش از دماغمون درمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو لایق بهترینایی اونم نه موقت همیشگی با استرس نذار خدا قهرش بگیره و محرومت کنه توقعت از خودت و خدا و زندگیت همیشه بهترینا باشهههههههههههههههههههههههههه  

به ارواح حدم...نیستی در جدّم 
عزیزم چرا ما فکر می کنیم تا ی خوبی و اتفاقای عالی تو زندگیمون افتاد دوروز بعدش از دماغمون درمیاد؟؟؟؟ ...

قربونت برم عزیزم آره نمیدونم انگار تو طبیعت انسانه که اینقدر سخت میگیریم به خودمون ممنونم گلم

قربونت برم عزیزم آره نمیدونم انگار تو طبیعت انسانه که اینقدر سخت میگیریم به خودمون ممنونم گلم

نه گلم فکر نکن هیچوقت که خوشیا موقتیه درسته هم غم هست هم خوشحالی ولی من خیلیارو دیدم بدون اتفاق بد توزندگیشون سپری کردند و خوشبخت شدن پس غیرممکن نیستش.الان دیگه هر فکری کنی و حرفی بزنی رو نینی کوچولوت تاثیر داره دیگه فقط حرفای خوب بزن فکرای خوب کن ک بزرگ بشه بدنیا بیاد براش چه کارها که نمی کنی فکر سیسمونیش باش اهنگای شاد گوش بده و بهترین چیزارو بخور انشاالله خوشبخت باشید

به ارواح حدم...نیستی در جدّم 
نه گلم فکر نکن هیچوقت که خوشیا موقتیه درسته هم غم هست هم خوشحالی ولی من خیلیارو دیدم بدون اتفاق بد ت ...

ممنون خانومی مرسی از کمکت عزیزم ان شاالله به حاجت دلت برسی