2777
2789
عنوان

nt بالا

47868 بازدید | 65 پست

سلام بچه ها برای این که خودم از پیامای شما خیلی روحیه میگرفتم گفت برای شما جریان خودمو بگم من ناخواسته باردار شدم بارداری اولمه و 18سال سن دارم بهم گفتن ان تی بچت بالا3.1بود دکتر جوری ترسوندم که کارم همش گریه بود گفت باید امنیو بدی ولی چون درصد سقط داشت سل فری انجام دادم که خداروشکر جواب خوب بود ازدوباره دکترم ازمایش الفا پروتین بهم داد که اونم بالا بود 114گفت این بچه صدرصد مشکل داره برو  بندازش من نرفتم گفتم سنو انومالی اکو قلب جنینو انجام میدم اگ اونا بد بود باشه اونارو دادم دکتر گفت بچه سالم تره منه توهه رفتم پیش یه دکتر (فوق تخصص جنین شناسی )دیگه گفتم جریان چیه گفت دکترت غلط کرده بچت هیچ مشکلی ندازه چون خودم استرس زیادی تحمل کردم گفتم شاید یکم بتونم از مادرای بارداری مثل خودم استرس دارن کمک کنم در همه حال امیدتون به خدا باشه همه چی دست اونه 

سلام عزیزم خوشحالم ک نی نیت حالش خوبه دوست منم مورد مشابه شما داشت ولی بچش سالمه

خداروشکر ایشالله همه نینیا سالم باشن من خیلیارو دیدم که بچشون وقتی سقط کردن فهمیدن بچه سالمه کاش دکترا تا مطمن نشدن این قدر استرس نندازن تو جون مادرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر عزیزم که نی نیتون سالمه 😍من دو روز پیش رفتم سونو nt دادم ۱۳ هفته و ۳ روز متاسفانه nt من بالاس ۲:۷۳ خیلی نگرانم رفتم ازمایشم دادم هنوز جوابش نیومده تو رو خدا واسم دعا کنید🙏 دکتر سونو خیلی ترسوندم😔

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏
خداروشکر عزیزم که نی نیتون سالمه 😍من دو روز پیش رفتم سونو nt دادم ۱۳ هفته و ۳ روز متاسفانه nt من با ...

عزیزم نگران نباش خیلیارو دیدم ان تی بالا ولی نی نی سالم بوده من خودم دختر خالم ژنتیک خونده اون میگه اصلا بالای 3نیازی به ازمایش نداره اصلا استرس نداشته باش مطمن باش نینیت سالمه دکترا فقط برا پولش میگن و میخوان بترسونن تا حتملا ازمایشو انجام بدی من سنو انومالی اکو قلبم عالی بود ولی دکتر بهم گفت بازم برو انجام بده گفتم چرا گفت چون اون سنوگرافی که من گفتم نرفتی با این که من پیش بهترین سنوگرافی رفته بودم 

عزیزم نگران نباش خیلیارو دیدم ان تی بالا ولی نی نی سالم بوده من خودم دختر خالم ژنتیک خونده اون میگه ...

خدارو شکر عزیزم که نی نیتون سالمه🙏🙏🙏خدا کنه نی نی منم سالم باشه عزیزم🙏 دکترا خیلی آدمو میترسونن متاسفانه عجب دکتری بوده از خدا بی خبرا فقط به فکر پولن شما دیگه آزمایشی رو که گفته بودو انجام ندادید؟

عزیزم نگران نباش خیلیارو دیدم ان تی بالا ولی نی نی سالم بوده من خودم دختر خالم ژنتیک خونده اون میگه ...

منم هر چی تو اینترنت خوندم نوشته بود تا ۳:۵ نرماله ولی دکترا اینجا میگن بالای ۲ خطرناکه بیشتریا هم میرن کلی هزینه میکنن بعدش میبینن بچه مشکل نداشته

خدارو شکر عزیزم که نی نیتون سالمه🙏🙏🙏خدا کنه نی نی منم سالم باشه عزیزم🙏 دکترا خیلی آدمو میترسونن ...

چرا شوهرم گفت انجام بده فوقش ازدوباره میبینیش هرچی عکس بیشتر ع بچمون بدن یادگاری بیشتر

چرا شوهرم گفت انجام بده فوقش ازدوباره میبینیش هرچی عکس بیشتر ع بچمون بدن یادگاری بیشتر

اگه بخوان سل فری یا آمنیو بگیرن من نمیتونم هزینه کنم متاسفانه😔

چقدر شد هزینه شما؟

خداروشکر عزیزم که نی نیتون سالمه 😍من دو روز پیش رفتم سونو nt دادم ۱۳ هفته و ۳ روز متاسفانه nt من با ...

عزیزم نگران نباش.منم 12هفته و 6 روزم بود عدد nt شد 2.57 منم فوق العاده استرس گرفتم و ناراحت بودم.ازمایش خون دادم منتظر جوابم.

وقتی اومدم تو این سایت دیدم n که 4 بودن یا بیشتر 3 بودن گفتن بچه هامون سالمه خیلی اروم شدم.ما الان بیشتر حال هم رو میفهمیم و نگرانی هم رو درک میکنیم.اینشالا نی نی گلت سالمه