2777
2789
عنوان

جهیزیع

204 بازدید | 33 پست

سلام ....دارم جهیزیه میخرم .یخچال رو آخر این ماه میخرم .وسیله برقی هم سرخ کن و اتو و توستر آبمیوه گیر مخلوط کن همزن برقی .چای ساز و کتری قوری پلو پز اسیاب خریدم ...با ماشین ظرفشویی .سی تومن دیگ دارم بنظرتون میشه ی جهیزیه آبرومند بخرم 

اره. غیرضروریا رو حذف کنی میشه

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله میشه توکل بخدا

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://ninisite.co/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

جهیزیه ابرومند یعنی چشم و هم چشمی دیگه؟

هرچی نیازته بخر و خودتو اذیت نکن...

بهترین رو هم که بگیری اخرش یه عده میگن جهازش بدرنگ بود خیلی شلوغ بود زیاد داشت اما اشغال   

گور بابای بقیه

یعنی با سی میلیون میشه بقیه رو بخرم .یخچال و ماشین ظرفشویی خریدم 

خرید همه چی با شماس؟

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫

ماشین لباسشویی گاز...مبل فرش تخت خواب اتو پرده میز ناهارخوری تلویزیون میزش اینا همه مونده فک کنم کم بیاری

موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!‌حرف های نزده تو دلمونه.
ماشین لباسشویی گاز...مبل فرش تخت خواب اتو پرده میز ناهارخوری تلویزیون میزش اینا همه مونده فک کنم کم ...

تلویزیون و میزش و یک فرش با آقا داماد هستن .فرش خریدم.