2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین خیلی نگرانم

167 بازدید | 18 پست

بچه ها سلام من الان 12روز از اقدامم میگذره وسه روز به پری مونده خیلی سمت چپم درد میکنه یعنی یکسره از دیروز انپار پریودم ممکنه لایه گزینی باشه ?شما اینجوری بودین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه،مگه شما لکه دیدی،البته من هفته ششمم خون دیدم سر هر دوتا بارداریم

نه اخه میگن با لکه خون لایه گزینی همراهه.خیلی دلم درد میکنه درداش مث توی پریودیمه یکسره از دیشب سمت چپ وزیردلم شمام همینطور بودی

منم اولین بار که اقدام کردم اینطوری بودم. تا چند ماه مثل شما استرس داشتم . چند روز قبل پریود درد پهلو داشتم و پریودمم با تاخیر اتفاق میوفتاد. ولی بی بی چک منفی بود و بعد چند روز پریود میشدم....5ماهه منتظرم ولی خبری نیست. انشالله که شما بارداری...

منم اولین بار که اقدام کردم اینطوری بودم. تا چند ماه مثل شما استرس داشتم . چند روز قبل پریود درد پهل ...

نمیدونم شوهرم میگه شایدم ماله اینه بعد دوسال تازه اقدام کردبم رحمت داره اماده میشه.اگه پریود بشم میزنه تو ذوقم ایشالله شماهم به حق این ماه عزیز بارداربشی

ببین منم خیییلی سمت چپ زیر دلم درد میکرد مثل درد پریود حتی گفتم که سینه هامم همینطور،سر تاریخ  پریودم خون ندیدم هیچی اما یک هفته ب تاریخ پریودی بعدی یعنی شش هفته لکه بینی داشتم ،سرهردوتا بارداریمم اینطور بودم ،برا همین رفتم دکتر گفت ک کیسه تشکیل شده جنین رویت شده اما هنوز قلبش تشکیل نشده که میشه همون  لانه گزینی فکر کنم،

ببین منم خیییلی سمت چپ زیر دلم درد میکرد مثل درد پریود حتی گفتم که سینه هامم همینطور،سر تاریخ   ...

اهان مرسی دردای منم خیلی سینه هام که از یکفته پیش میسوزنو ودرد میکنن