2777
2789
عنوان

نفخ نوزاد

748 بازدید | 56 پست

سلام دوستان.من امروز ازشیرینی خوردم روش گل محمدی داشت.که بعدش فهمیدم نفاخه و باعث دل درد و دل پیچه میشه.نوزادم که ازشیر خودم تغذیه میکنه خیلی دل درد داره پ دل پیچه و کمی اسهال..کسی تجربشو داشته؟چی بخورم تا بهتر بشه چیکار کنم اصلا اروم نمیشه و همش خودشو باشیر خوردن اروم میکنه همش شیرمیخوره و خوابش نمیبره خواهش میکنم کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین پسر من از نفخ داغون بود یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی.اول باید مراعات کنید بعد هم زیره سبز را بگیر بجوشون با یه خرده نبات بخورید اینجا‌گفتن عالی ولی من همش عرق نعنا میخوردم.بیشترم فکر کنم گذر زمان درست میکنه برای پسر من ک همین بود الان توی پنج ماهه و خدا را شکر بهتره

نوزاد منم همینجوری بود نبات داغ میخوردم عرق نعناع طعم شیرو عوض میکنه یموقع نوزادت پس میزنه برنجو خیلی کم کرده بودم غذاهای ابکی هم بیشتر میخوردم دور ناف نوزادمو دورانی اروم میمالیدم یه کوچولو عرق نعناع هم بهش میدادم رو شکمش میخوابوندم امیدوارم برات مفید باشه

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .