2777
2789
عنوان

کاش میشد مستقیم با خدا حرف زد...

1677 بازدید | 19 پست

یه حاجتی دارم بزرگ واسه شدنش باید معجزه بشه زندگی آیندم و خانوادم به این بستگی داره.خدا کلی فرصت بهم داد اما من مثل همیشه  خودم کم گذاشتم روم نمیشه با خدا حرف بزنمو ازش بخوام کمکم کنه

ولی جز خدا هم کسی رو ندارم

کاش میشد به خدا پیام داد و مستقیم باهاش حرف زد....

از فکر خوابم نمیبره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز بخونو با خدا حرف بزن مستقیم مستقیم

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

عزیزم این حرفت درست نیست

چون وقتی این حرفو میزنی ینی استغفرالله کرم خدا رو در حدی نمیبینی که اشتباهت رو ببخشه....

خدا مهربون تر از این حرفاست...

همین الان چشماتو ببند و باهاش حرف بزن....

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

شما پاشو وضو بگیر رو به قبله باایست نمازتو بخون بین الطلوعینه وقت استجابته دعاست فکر کن خدای بزرگ روبروته چشماتوببند و ازش بخواه 

مگه میشه اجابت نشه خداکه عاشق این حس و حال بنده هاشه

مگه نمیشه مستقیم با خدا حرف زد؟؟؟؟ من حتی نامه هم مینویسم براش

مثل منی...

منم مخاطب تمام نوشته هام خداست...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

یه ایه هست ک خدا گفته بندگانم را اگاه کن ک من بخشنده و مهربانم. من همیشه ب این ایه دلخوشم معجزه دور نیست فقط خالصانه بخواه میده من مطمینم خدا خیلی مهربونه بسپارب خودش ...همین ک باهاش حرف میزنی سرنماز و...ارتباط مستقیمه گلم 

خیلی شیرینه مگه نه؟ من عادت دارم همیشه تو دلم با خدا حرف بزنم واس همی حتی موقعیکه ساکتم گاهی حواسم ب ...

قشنگ ترین حس دنیاست...

وقتی خدا معشوق و دوست آدم باشه زندگی هرچه قدر هم سخت باشه دل آدم آرومه....

همه ما گناهکاریم حالا بعضیامون کمتر بعضی بیشتر ولی جالبش اینه که خدا خودش گفته اگر بنده گناهکار من بداند تا چه اندازه مشتاق اویم هر آن از شدت شوق جان میسپارد حدیث قدسیه

اولین بار که این حدیثو شنیدم فقط ده سالم بود اما اینقد برام دوس داشتنی بود که هیچوقت فراموشش نکردم 

😊