2777
2789
عنوان

از عصری دلم شور افتاده بود😢😢

865 بازدید | 87 پست

از عصری دلم شور افتاد همش صلوات فرستادم آیه الکرسی خوندم  تا الان خوابیدیم گفتم خدایا شکرت هیچی نشد  خوابیدم بچه کوچیکم تو خواب نق زد بیدار شدم که شیرش بدم دست بردم گوشیمو بردارم نبود بلند شدم رفتم دیدم دست پسرمه رفتم بالای سرش دیدم تو گوگل سرچ کرده عکس زن لخت😩

دنیا دور سرم چرخید شوهرمو صدا زدم گفتم صدبار بهت گفتم گوشی نده دست بچه  گوگل بچرخه ببین به کجا رسیده  چیا سرچ میکنه شوهرم عصبی شد گوشیو پرت کرد سمت پسرم  خورد به دیوار اونم سوخت حالم بدتر شد  

گوشی بدرک یه ضرر بزرگ شد 

من با یه پسر 11ساله  چی بگم شوهرم رفت کمربند بیاره بزنش نزاشتم گفتم مگه بزنیش درست میشه خلاصه گفتم بحوابید ببینم فردا چه گلی به سر بریزیم  حالا همه خوابیدن اما من انگار قلبم آتیش میگیره چی میخوان این بچه ها از این سن کم 😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بد شده میگن خانواده 

ولی من به عینه دیدم خانواده عالی بچه رفته مدرسه همچی یاد گرفته همشم مقصر این گوشیا هستن

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

من داداشم تو مدرسه بهش گفتم تو گوگل بزن ۳ تا ایکس عکس زن لخت میاد اونم اون موقع ۱۱ سالش بود ☹☹چقد غصه خوردم و اعصابم خورد شد ولی چه دختر چه پسر تو این زمونه کنجکاوتر شدن و بلوغشون زودتره 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
اخه عزیزم هدچقدرم رعایت کنی تو مدرسه یاد میگیره از دوستاش . بعضی خونواده ها اصلا رعایت نمیکنن

اره من باچشم خودم دیدم وقتی توخونه ماهواره هست و بچه هم داره همه چیزو میبینه معلوم که کنجکاو میشه

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍
چه رفتار عاقلانه و منطقی بروز دادن همسرتون خیلی جالبه با همین فرمون برید جلو😐

بعد اروم شد گفتم چه کاریه گفت نصف شب از خواب بیدارم کردی بدترین خبرو میدی خیال داری چی به ذهنم برسه