2777
2789

میشه بگید بدون دفترچه هزینه سونو سه بعدی و هزینه عمل چقد میشه؟اگه هم با دفترچه بوده چقد شده هزینه سونو و عمل؟؟

آنچه پایانی ندارد  _نه تو هستی نه من...! این انسانیت است که تا ابد فریاد کشیده خواهد شد.✋

ما هنوز انجام ندادیم گفتن یه طرفه دسمزده دکتر ۸۵۰ هستش بدون بیمارستان بعد عید فطر نوبت عمل داره

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون دفترچه تو مرکز جراحی محدود سه میلیون شد حدودا پارسال

عزیزم نتیجه گرفتی؟چقدر بعدش باردار شدی؟

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
فعلا خودم پرولاکتینم بالاس.باردار نمیشم

شوهرت وضعیت اسپرمش قبل عمل چطور بود ؟الان چطوره؟میشه توضیح بدی 

شوهرت وضعیت اسپرمش قبل عمل چطور بود ؟الان چطوره؟میشه توضیح بدی 

عزیزم واسه پارساله.دقیق یادم نیس ولی مشکل داشت...

سه ماه بعد از عمل ازمایش اسپرمش همه نرمال بود

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم
عزیزم واسه پارساله.دقیق یادم نیس ولی مشکل داشت... سه ماه بعد از عمل ازمایش اسپرمش همه نرمال بود

اها دیگه بعد سه ماه نمیخواد ازمایش بده؟

عزیزم واسه پارساله.دقیق یادم نیس ولی مشکل داشت... سه ماه بعد از عمل ازمایش اسپرمش همه نرمال بود

اها دیگه بعد سه ماه نمیخواد ازمایش بده؟

نه شوهر من همون که دید نرماله دیگه از نداد

یعنی دیگه عود نمیکنه؟ و سر سه ماه جواب میده؟مال شوهر من فقط تعدادش کمه بقیه چیزش خوبه از شکل و سرعت و این چیزا

یعنی دیگه عود نمیکنه؟ و سر سه ماه جواب میده؟مال شوهر من فقط تعدادش کمه بقیه چیزش خوبه از شکل و سرعت ...

دکتر شوهر من گفت عود نمیکنه

دکتر همسرت  کیه؟

دکتر شوهر من گفت عود نمیکنه دکتر همسرت  کیه؟

ملک احمدی. اسپرمش ۶ ملیونه بنظرت زود میاد بالا جواب بگیرم؟خودت تنبلی تخمدان نداری

ملک احمدی. اسپرمش ۶ ملیونه بنظرت زود میاد بالا جواب بگیرم؟خودت تنبلی تخمدان نداری

ببین عزیزم اگه مراقبت کنی ازش و نذاری کار سنگین انجام بده زود نتیجه میگیری.خودم پرولاکتین دارم.باید قرص بخورم

ببین عزیزم اگه مراقبت کنی ازش و نذاری کار سنگین انجام بده زود نتیجه میگیری.خودم پرولاکتین دارم.باید ...

چ مراقبتایی عزیزم؟ببخشید زیاد سوال پرسیدم اخه میخوام زود نتیجه بگیرم جون یه سال اقدام بودم نمیدونستیم چ خبره