2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیایید....

153 بازدید | 28 پست

خدایا هرکی این پیام رو میخونه حاجت دلش رو به لطف و کرمت بده طوری که با تمام وجود فریاد بزنه خدایا شکرت

خدایا شادی و برکت و سلامتی وارد خونه هاشون بکن

الهی آمین

😍😍😍😍😍😍😍

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف

الهی آمین

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی آمین انشاالله یعنی اون روز میاد ببینیم😔😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اره عزیزم ان شاالله خیلی زود کلی دلت شاد میشه

خدا مهربان ترین مهربانان هست

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
حاجتتون روا  دلتون شاد

مرسی گلم

مثل یه آدم تشنه که منتظر آبه

خیلی احتیاج داشتم

واقعا چسبید

ایشالا واسه خودتم بهترینها پیش بیاد

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم
😍😍😍😍😍و چندبرابرش واسه خودت عزیزم ان شاء الله👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

ممنوووون دوست عزیز.