2777
2789
عنوان

😩یکی بیاد کمک

136 بازدید | 20 پست

😷سلام گلها

اعصابم به شدت بهم ریخته😥اصلا تمرکز ندارم😢

اخه نامزدم گفته ساعت 5میاد پیشم چون خونه تنهام کسی نیست.یکبار ساعت 6زنگ زدم گفت تو راهم.اخه رفته بود ی شهر دیگه.😞گفتم ک زیاد نزنگم ک عجله نکنه.دوباره ساعت نه و نیم اینا بود ک گفت :رسیدم خونه دوش بگیرم ی چای بخورم میام.منم چیزی نگفتم.الان ساعت شده نزدیک به یک😔از این ناراحتم ک چرا اینجور برخورد کرده.اخه بعدش ک پیام دادم اومدی کلید فلان جاست لحن تندی گفت:چته؟طلبکاری؟ و همین....الان من موندم چطور رفتار کنم....میشه یکم کمکم کنید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم تمام احساساتت رو همین چیزایی که گفتی رو واضح بهش بگو

باور کن خیلی بهتر از متلک گفتنه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

خیلی آروم بهش بگو چرا اونطوری حرف زدی؟

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

کلید بردار اومدم بمونه پشت در تا ادم بشه ، راش نده بفهمه طلبکار یعنی چی ، برای خودت حال کن برو یه چیز بردار بخور بزن یه فیلمم ببین و بعدشم بخواب ، غصه هم نخور خیلیم دلش بخواد مرتیکه 

اهل متلک نیستم ولی خب اصلا رفتارش عادی نیست😟

تو یه فرصت منتسب و در آرامش بگو که رفتارت عادی نیست و ازش توضیح بخواه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁