کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 عنوان بچه ها میگم معنی اینارو تو برگه ازمایش t4 بارداری میدونید؟ *عکس 113 بازدید | 6 پست تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊 1398/03/12 | 23:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 توزنابایداز ۴باشه تا۱۲ اونا که علامت زدم اونی که نوشته 0_3 day تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 دوره های پریودیه اگه ۰تا ۳ باشی اگه ۴ تا ۳۰ باشی برای من که باردارم و تو تایم پریودم رفتم هم صدق میکنه؟ واینکه اون mones معنیش چیه میدونین شما؟ تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 واویلا حالا یه بار کارمون گیر افتاد اینجا هیشکیم نیست 😐🤦🏻♀️ تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
marimah76 عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 2448 برای من که باردارم و تو تایم پریودم رفتم هم صدق میکنه؟ واینکه اون mones معنیش چیه میدونین شما ... نه من نمیدونممیخوای یه سرچ تو نت بکن