3mo مدیر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 501 عنوان کی عکس سه بعدی میتونه ببینه؟بگین این چیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2861 بازدید | 44 پست شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس! 1398/03/12 | 23:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
3mo مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 501 من خیلی این عکسارو دوست داشتم.شاید ۱۵ ۲۰ سال پیش بود که مجله میخریدم.صفحه آخرش از این عک ... دقيقا...پس تو منى😬😬😬منم همينطور بودم١٢-١٣سال پيش.خيلى پيدا ميكردم ازينا تو مجله ها..و بلاخره ياد گرفتم ببينم..آخرش رفتم يه كتابچه خريدم كلا ازين عكسا داشت و خيلى لذت ميبردم شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!
ملیکا۱ عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 7016 دقيقا...پس تو منى😬😬😬 منم همينطور بودم١٢-١٣سال پيش.خيلى پيدا ميكردم ازينا تو مجله ها..و بلاخره يا ... مرسی.برام تجدید خاطره شد. خدایا شکرت
3mo مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 501 خب همینی که خودت گذاشتی دیگه.منم از همینا میزارم آخه اونروز يكى از بچه ها اون استيكر ياهومسنجر بود كه آدمكه يه ورى رو زمين افتاده بود ميخنديد ..اون و گذاشته بود..من كه اينو ندارم شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!
3mo مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 501 مرسی.برام تجدید خاطره شد. قربانت🙏😊 شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!
3mo مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 501 نه اینستادارم نه تل حالاهروقت وقت کردی توخصوصی برابفرست میتونی؟؟؟ نه اينجا اصلا نميشه..چون بايد آنلاين با طرف مقابل چت كنم و عكس فالشو تيكه تيكه بذارم..و اينجا من خيلى اذيت ميشم شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!
3mo مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 501 میدونم گلم ...چشمام ضعیفه اصلا نمیتونم نگاه کنم .پیشنهاد میکنم شما هم زیاد زل نزنید ضرر داره من اصلا تو گوشى نگاه نميكنم گلم..كتاب عكساشو دارم باز اونجا كمتر به چشم آسيب ميزنه..واقعيتش الان خيلى وقت بود كه نگاه نكرده بودم..تصادفى اين عكسو ديدم گفتم اينجا بذارم شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!
a1r1a1m1 عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 1234 آره اگه واسه اولین باره که میخوای ببینی سخته..باید خیلی تمرین کنی وای خدای من اره عیسی مسیح بود چقدر قشنگ و جالب بود مرسی
3mo مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 501 وای خدای من اره عیسی مسیح بود چقدر قشنگ و جالب بود مرسی آره گلم خيلى جالبه..عكساى ديگه هم پيدا كن اگه كاغذى پيدا كنى بهتره تا توى گوشى...ولى اگه كاغذى پيدا نكردى همينجورى تو نت سرچ كن مياره..يه سريهاش واقعا قشنگه شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!
آهوی۱۲۳ عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 459 میگیرم..پولی هم نیس..اما فعلا چندروزیه به خودم استراحت دادم..چون خیلی درخواست فال دارم..و نكته بعدى ... خوب میشه واسه منم فال بگیری با عرض معذرت ببخشید تو رو خدا
باران۲ عضویت: 1396/04/12 تعداد پست: 782 نه اينجا اصلا نميشه..چون بايد آنلاين با طرف مقابل چت كنم و عكس فالشو تيكه تيكه بذارم..و اينجا من خيل ... اسم پیجت چیه عزیز
3mo مدیر استارتر عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 501 اسم پیجت چیه عزیز بچه ها این عکس پیج فاله.هرکی فال میخواد اینجا دایرکت پیام بده👇🏻در اولین فرصت که تونستم میگیرم شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!