2777
2789
عنوان

تبریک بگم یا نگم؟🙄🙄🤔

194 بازدید | 14 پست

آقااا دوست پسرم یه دوستی داره که با یه دختری دوست بود بعد چندباری باهم رفتیم بیرون دوست دخترش دختر خیلی خوبیه ولی خود پسره یکم خورده شیشه داره بعد یکی دوبار پسره چندتا حرکت زد بعد دوست پسر منم دیگه محلشو نمیداد من واون دختره حرف میزدیم ولی بعد این ماجراها خیلی کم شد ولی بازم ارتباطمونو داشتیم بعد دختره خیلی اصرار داشت زودتر ازدواج کنن پسره هم کلا از این تیپای آویزون بود بعد اینا اول اسفند پایان نامه هارو دفاع کردن وتمام بعد من یه بار دیدم دختره پروفایلش عکس با دست گل گذاشته به دوست پسرم گفتم فک کنم محمد رفته خواستگاری اونم گفت نه فک نکنم کار نداره سربازیش هست پول نداره بعد چندوقت دیدم دختره عکس با شال سفید وآرایش گذاشته گفتم بخدا ازدواج کردنااا اونم شک کرد گفت ممکنه بعد از خود پسر دوستاش پرسیدن گفته نه😐بعد دیدم یه عکس دوتایی گذاشتن😐پروفایل تلگرامش مااول گفتیم ولش کن به رونیاریم بعد من گفتم ول کن با رویا که مشکل ندارم بزا بگم بعد هی امروز فردا کردم یادم رفت تا دیروز که باز پسرا قرار داشتن برن بیرون دوست پسرم پرسید گفتی؟گفتم نه یادم شد بعد حالا دیروز پسره نیومد به نظرتون من به دختره پیام بدم تبریک بگم؟حس میکنم اگر نگم میگن دیدن تبریک نگفتن بزارن به حساب حسودی

خب بپرس بعد اگه ازدواج کردن بگو تبریک 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد پسره یه مقدار عقده ای سر دفاع پایان نامه ویه سری کارا همه رو اذیت کرد هیچکس محلش نداد الان دقیقا هیچی نگفته که مثلا یهو بیاد بگه آره زن گرفتم امریه هم گرفته خونه هم بابام میده جهیزیه هم بابای رویا میده دیگه همش اوکی شد، شدید اهل قیافه گرفتنه

بگو مساله ساده ای هست.خیلی پیچوندی اش

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.