2777
2789
عنوان

آمپول hcg

59 بازدید | 3 پست

امروز 10 روز از امپولم گذشته  . منم با یه بی بی چک منفی و حالت تهو و تب و دلدرد و چن شبه فقط کابوس میبینم . این 10 روز برام 10 سال گذشته میگن باید صبر کنین تا پریودت تحملم تموم شده. کسی  مثل من بوده که منفی بوده باشه و بعد بشه مثبت

؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
0
1
100%
0
0
0%

واسه من روز ده منفی شد بعد خشک شدن ی سایه افتاد ولی روز یازده عصر زدم زود رنگ گرفت و هر روز زدم تا روز چهاردهم قشنگ پررنگ شد و روز پری آز دادم مثبت بود و دوروز بعد پری تیتر بتا دادم ۱۲۰۰ بودو الان دوقلو باردارم 

من و داداشم دوقلو هستیم) در حال قدم زدن بودیم. داداشم چند متر جلوتر از من راه می رفت. یارو اول داداشم رو دید بعد اومد جلوتر من رو دید و گفت: دوقلو‍‍یید؟ پ ن پ اجسام از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیک تر هستند!حالا خدا دوتا نینی خوشگل گذاشته تو دلم نینی هامم بدنیا 
واسه من روز ده منفی شد بعد خشک شدن ی سایه افتاد ولی روز یازده عصر زدم زود رنگ گرفت و هر روز زدم تا ر ...

کاش بدونی چقدر این حرفت دلمو گرم کرد . کاش بدونی چقد دلم لرزید ایشالا بچه هاتو سالم و راحت به دنیا بیاری دعای زن حامله میگیره تو رو خدا برام دعا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش بدونی چقدر این حرفت دلمو گرم کرد . کاش بدونی چقد دلم لرزید ایشالا بچه هاتو سالم و راحت به دنیا ب ...

مرسی عزیزم ایشاله ک شمام این ماه بارداری

من و داداشم دوقلو هستیم) در حال قدم زدن بودیم. داداشم چند متر جلوتر از من راه می رفت. یارو اول داداشم رو دید بعد اومد جلوتر من رو دید و گفت: دوقلو‍‍یید؟ پ ن پ اجسام از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیک تر هستند!حالا خدا دوتا نینی خوشگل گذاشته تو دلم نینی هامم بدنیا