2777
2789

که چرابعضی کاربرا بارنگ قرمز،فونت بزرگ توامضاشون مینویسن

۱-کاربرقدیمی ام 

۲-کاربری قبلیم فلان سال بود

۳-تعدادتاپیکهام توکاربری قبلیم ۴۰۰تابود

۴-همون فلانی سابقم

۵-فلانی ام قبلاترکیدم

۶-وهزاران جمله عجیب دیگه

واقعابراتاریخ عوضییت چیزی میدن؟یااونوننویسن چی میشه؟

انگاری اونوننویسن بالگدمیندازنشون بیرون 

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره به تاریخ عضویت مدال میدن میدونی چرا

چون اگه یه داستانی تعریف کنه همه انگ دروغی بودن بهش نمیزنن ولی اگه یه کاربر با عضویت امروز همون داستان تعریف کنه همه میگن دروغه و ...

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

چقدرم زیاد شده

منم نمیدونم واقعا چه فرقی داره قدیمی یا جدید بودن

لزومی نداره بخوان با تاریخ عضویت اعتبار جمع کنن فقط طرز فکر و منش و شخصیتشون کافیه تا بهشون احترام گذاشته بشه

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
اخه با کاربرای جدید بد حرف میزنن اکثر کاربرا و اصلا فلسفشو نفهمیدم :|||||

راس میگی

بمنم یکی امروز گفت بی شخصیت😕😕

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......

اخه وقتی کاربر جدید باشی جرئت نداری نظر بدی میگن واااااااااااااا هنوز ۲ هفته نیست عضو شدی بزار عرقت خشک شه بعد نظر بره با اجازه کی نظر دادی.

من خودم کاربری قبلیم لغو شد الان هرجا حرف میزنم شروع میکنن میگن دو هفته عضو شدی دو هفته عضو شدی دو هفته عضو شدی انقد اینو گفتن دیگه داره حالم بهم میخوره.