2777
2789

مرغ تو زردچوبه بزن سرخ کن تو همون روغن که مرغتو سرخ کردی یه پیاز رو ریز کن طلایی که شد یکم زردچوبه فلفل سیاه ادویه کاری پودر سیر و یه کوچولو دارچین با یه قاشق بزرگ رب بزن بزار سرخ بشه بعد مرغاتو بچین توش یک لیوان و نصفی اب بریز یه فلفل دلمه حلقه کن با هویج بچین لا به لای مرغات بعد از نیم ساعت نمک و چند تا الو اضافه کن 10 دقیقه آخر دو قاشق زعفران غلیظ 

اول مرغو بر میدارم و با دست به همه جاش نمک میزنم

بعد کرده و کمی لیمو. کره تو دمای محیط نرم شده. میذارم می مونه چند دقیقه. کمی زرد چوبه و زعفران میمالم.

پودر سیرو فلفل هم همین طور .

پیاز رنده میکنم روش و میذارم یکی دو ساعت بمونه.

بعد که مونده  تکه های مرغ رو میندازم تو قابلمه.

یه استکان آب سرد میریزم.

در قابلمه بر میدارم میکشم پایین. اب میره به خورد مرغ. سه چهار بار این کار رو تکرار میکنم. بار آخر ، آب ، رب ، زرد چوبه کمی دارچین نمک و کاری رو مخلوط میکنم.

می ریزم روی مرغ و میذارم بپزه.

به جا رب تو فصل گوجه گوجه میزنم

قارچ و فلفل سبز رو خورد کن به اندازه هایی که دلت میخواد. بریز تو ماهیتابه.هیچی بهش نزن. درش رو بذار بکش پایین. شروع می کنه به آب انداختن. مدام سر بزن. درشو بردار هم بزن دوباره بذار. حسابی که آب خودش رفت به خوردش نمک بزن یه ذره. نزدی هم مهم نیست. یه استکان کوچیک از اب مرغ که آخر پخته بردار بریز روشون. درش رو بذار. صبر کن کامل بپزه. بعد قاطی مرغ کن بذار چند تا جوش بزنه و بعدم تمام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغ تو زردچوبه بزن سرخ کن تو همون روغن که مرغتو سرخ کردی یه پیاز رو ریز کن طلایی که شد یکم زردچوبه ف ...

همیشه با این روش میپزم عالیه روش سایو

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
همیشه با این روش میپزم عالیه روش سایو

من نمیدونم سائو چجوریه منم اینجوری میپزم بعضی وقتها هم با آب کم و ادویه فراوون میپزم بعد آبکش میکنم مرغشو جدا حسابی سرخ میکنم آب مرغم مثل سس درست میکنم میزارم آبش غلیظ بشه حسابی میکشم م رغ رو تو دیس آب مرغ رو مثل سس میزنم دورش