اول مرغو بر میدارم و با دست به همه جاش نمک میزنم
بعد کرده و کمی لیمو. کره تو دمای محیط نرم شده. میذارم می مونه چند دقیقه. کمی زرد چوبه و زعفران میمالم.
پودر سیرو فلفل هم همین طور .
پیاز رنده میکنم روش و میذارم یکی دو ساعت بمونه.
بعد که مونده تکه های مرغ رو میندازم تو قابلمه.
یه استکان آب سرد میریزم.
در قابلمه بر میدارم میکشم پایین. اب میره به خورد مرغ. سه چهار بار این کار رو تکرار میکنم. بار آخر ، آب ، رب ، زرد چوبه کمی دارچین نمک و کاری رو مخلوط میکنم.
می ریزم روی مرغ و میذارم بپزه.
به جا رب تو فصل گوجه گوجه میزنم
قارچ و فلفل سبز رو خورد کن به اندازه هایی که دلت میخواد. بریز تو ماهیتابه.هیچی بهش نزن. درش رو بذار بکش پایین. شروع می کنه به آب انداختن. مدام سر بزن. درشو بردار هم بزن دوباره بذار. حسابی که آب خودش رفت به خوردش نمک بزن یه ذره. نزدی هم مهم نیست. یه استکان کوچیک از اب مرغ که آخر پخته بردار بریز روشون. درش رو بذار. صبر کن کامل بپزه. بعد قاطی مرغ کن بذار چند تا جوش بزنه و بعدم تمام.