الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی تو باور نکن من خیلی مخالفم احساس میکنم غیر مستقیم تاثیرشو میذاره و بارداریو به عقب میندازه
قطعا قرص بدون عوارض نمیتونه باشه
💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون ....... امیرعباس جانم روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون ....... امیرعباس جانم روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
ولی کسایی که طولانی مدت 6ماه به بالا مصرف میکنن بده
یه ماه آره ولی کسایی که طولانی مدت 6ماه به بالا مصرف میکنن بده
اونم بازم بستگی ب بدن داره .. دوستم دو سااال اقدام بود بچه دوم اصلا حامله نمیشد ۸ ماه ال دی خورد . تا قطعش کرد حامله شد .. ب نظر من ک خووبه . ی دوست دیگمم همینجوری موهاش میریخت. و صورتش پر مو شده بود . دکتر پوست بهش ال دی داد .دو ماه بعد حامله شد .
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...