سلام من چن روز پیش لکه قهوه ای خیلی خیلی جزیی ک هرازگاهی رو دستمال میومد دیدم ۲.۳روز...بی بی زدم منفی شد و بعد دیگه هیچی نیومد...۱۰روز از موعدم میگذره...الانم همش پا درد و گرفتگی عضلات دارم...نمیدونم چمه...
تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به جواب بی بی اعتماد نکن برو از بده. من همیشه الکی بی بیم مثبت میشه. وقتی ده روز عقب انداختی حتما یه چیزیت هست.اگه بارداری نباشی برو دکتر ببین کیست یا عفونت یا تنبلی نداری
ممنون... خب خدا با من دشمن ک نیس خواسته هامو باهاش درمیون گذاشتم دیگه😕😕
این درست ولی اگه واقعا خالصانه از خدا بخوای خواستتو دیگه نباید جنسیت برات مهم باشه بزار هرچی صلاحته خدا سره راهت قرار بده عزیزم انشاالله یه بچه سالم و ناز خدا بهت بده
ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
و اینم بگم منم قبل با داریم لکه قهوه ای داشتم طوری که فک کردم تازه پریودم شروع شده ولی شروع نمیشد مخصوصا کار میکردم لکه میومد اولین بار بیبی زدم منفی شد بعد دوهفته زدم مثبت شد
ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂