2777
2789
عنوان

خانومای مشهدی میشه تشریف بیارین

2515 بازدید | 261 پست

من دو هفته دیگه میخوام برم مشهد

میشه جاهای دیدنی و خوب مشهد رو معرفی کنید

مثلا پاساژ خوب ،کافی شاپ دنج ، خیابون برای پیاده روی که خوشگل باشه، مرکز خرید 

و این جور چیزا

ممنونم از همه

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاده سیمان کال زرکش التیمور        

😂😂

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
سلام سوال منم هست منم میخام بیام مشهد خیابان خیام به حرم دوره یا نزدیک

شمالی یا جنوبی؟ولی هردو دور هستند تقریبا 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

طبیعت برو طرقبه شاندیز ابرده مایون زشک 😁پاساژ یا سمت جانباز برو یا سمت صیاد شیرازی 😂خیابان برا قدم زدن نداریم مگه سمت هاشمیه بری جاهای دنج پیدا کنی کافی شاپ من بی ام و کلاب میرم و فلامینگو هردو تو سجادن و اقای سیبیل هاشمیه 

رستورانم  سیلوانا من پاتوقم اونجا هست 😂ارم پسران کریم رضایی ها معین درباری