2777
2789
عنوان

خانومای مشهدی میشه تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2515 بازدید | 261 پست

تازه کوهسر پیتزاهاش عالی حتما برو من فقط اونجارو قبول دارم 😊بولینگم داره خیلی خوب کلا ازسمت حرم بیا به سمت بلواروکیل اباد و سجاد

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم ایستگاه متروش کجای

اول خیام عزیزم ایستگاه مترو داده تا نزدیک حرم

یه نرم افزار بهت میگم از بازار بگیر خیلی به دردت میخوره

اسمش نقشه همراه مشهد هس  هرچی بخای توش پیدا میکنی مسیرا پاساژا کافی شاپا.....

عالیه 

میدون ده دی چیه ملت شولوغ می کنن ؟ آها ساندویچ گلبرگ

شما حالا واقعا مال اون سمت کال زرکش اون جا هستن من از اسمشم میترسم 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

جاهای زیادی هست خب. اما من جاهایی که بهتر هست پیشنهاد میدم: 

مرکز خرید آرمان که تجاری و تفریحی هست حتما برید در نواب

بازارهای فردوسی 

پروما و مروارید که برندها رو میتونید بیشتر در مروارید پیدا کنید در خیام

الماس شرق که بازارها و دیدنیهای اطرافش زیاده

برج آلتون و خیابان دانشگاه برای کیف و کفش

باغ گیاهشناسی در بلوار جمهوری که بینظیره

پارک مینیاتوری الهیه

پارک کوهسنگی در کوهسنگی

باغ ملک آباد

پارک ملت

طرقبه و شاندیز هم که جاهای دیدنی زیاد داره

و ....

لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘
نه - طرف خیابون امام رضا هستیم .

😊خیلی اونجا شلوغ 😐