شوهرم از همه لحاظ خوبه خرج خونه روهم میده وخیلی بقول خودمون بخرجه ولی پول اصلا دست من نمیده یبار نشده پول بهم بده بگه هر چی دوستداری بخر الان سه سال ازدواج کردم یتیکه طلاهم برام نخریده خیلی کنار میام ولی وقتی بهم میگه که من خیلی بهت میرسم وخرجت میکنم واقعا ناراحت میشم چیکار کنم
پارسال هم یمشکلی برام پیش اومد شوهرم پول نداد منم انگشتر عقدمو فروختم بعد مادر شوهرم همش میگفت به بابات بگو خوب قسر در رفتی..کاش حداقل میدونستم که پشت سر نمیگن بچمون خیلی به زنش میرسه و فلان و بهمان اینقد اذیت نمیشدم
شوهر من اگر بخودش باشه خسیس نیست ولی مادر شوهر عوضی تازه به دوران رسیده ای دارم که دایم چسبیده در ک ون شوهرم کوکش میکنه.شوهرمم بچه ننه فکر کرده من دشمنشم پولش رو خرج هر چیزی میکنه جز زنش
وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
هرچه قدرهم به مردها بگی بی فایدس پول بده وغیره چون درس بشونیستن برامون فقط اعصاب خورد کنی باقی میمونه شوهرمنم اینجوری خسیس نیس پول خرج میکنه برام ولی تانگم بمنم پول بده ولازم میشه اونوقت به یاد می افته هرماه