2777
2789
عنوان

ازمایش بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 30 پست
واي دقيقا ١٠سال از من كوچيكتري😃😳😰😑

کوچیکتم خواهر گلم😘

عضو گروه قرمز❤                                                               وزن فعلی:۱۲۰❤وزن هدف:۷۰            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبرش روبزار منم لایک کن بیام ببینم  عاشق خبر بارداری هستم منم موعدم بود امروز نشدم دل تو دلم ...

واییی انشاالله که نی نی داشته باشی عزیزدلم 

چشم فردا حتما خبرش رو میزارم توروخدا برام خیلی دعا کنین 

عضو گروه قرمز❤                                                               وزن فعلی:۱۲۰❤وزن هدف:۷۰            
اخه سني نداري تو عزيزم

هر کسی یک سبک زندگی داره دیگه گلم

من از ۲۶ سالگی تصمیم گرفتم مادر شم

واقعا انتظار ش سخته و اینکه انگار دیگه زندگی نمیکنی و منتظری همه اش

حالا اینایی که زیر ۲۴ سالن و از بچه دار نشدن میترسن میگم چه زود زندگیشون تو این مسیر سخت انتظار قرار گرفته

بابا زندگی کنید

همه اش ۱۸ سالته، نشد هم این ماه نشد، بالاخره میشه

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
من شش ساله که منتظرم 

الهی خدا بهت یک نی نی ناز وخوشگل بده عزیزم غصه نخور

چشم گلم برات دعا میکنم ولی بهتره اول بی بی میزدی بعد میرفتی آز میدادی

۱۶ روز عقب انداختی 

چه دلی داشتی بی بی نزدی

ای ول

ولی بزن بعد برو

انشاالله هر دو مثبت باشه

من که الکی ۶۰ تومن الکی پول از نمیدم تا مطمئن نشم :-) 

چه خوش است انتظار تو 
چشم گلم برات دعا میکنم ولی بهتره اول بی بی میزدی بعد میرفتی آز میدادی ۱۶ روز عقب انداختی  چه ...

اخه دسترسی به داروخانه ندارم بی بی بگیرم شوهرمم وقت نمیکنه بره بگیره اینجا هم پول ازمایش 25تومنه من با خیال راحت میرم ازمایش😝