2777
2789

دیروز رفتم دکتر تا ازم سونو گرفت گفت وااای این که خیلی بزرگه ۱۴ هفته و ۴روزشه چرا زودتر نیومدی ازمایش غربالگری بنویسم گفتم اخه من الان ۱۲ هفته ام,تاریخ اخرین پریودم ۱۲ اسفند بوده میشن ۱۲ هفته گفت نه دستگاه سونو ۱۴ هفته نشون میده بعد گفت حالا صبر کن سونو ان تی برات مینویسم برو سن دقیق بارداریتو بهت میگه اگر زیر ۱۴ هفته بود ازمایشگاه غربالگری اول انجام بده اگر بالای ۱۴ هفته بود که دیگه برای ازمایش سری اول دیر شده غربالگری دوم انجام بده,حالا عصری نوبت سونو ان تی دارم نگرانم اگر بالای ۱۴ هفته باشه چکار کنم?خیلی استرس دارم,تا حالا کسی بوده این مشکل داشته باشه?

بابا دلتنگتم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا نگران چی هستی این دکترا هم جدیدا یه چی یادگرفتن بابا قبلنا کی میدونست ان تی چیه مطمئن باش بچت سالمه خود همین استرس برات بده نه ندادن غربالگری از من میشنوی از بارداریت لذت ببر و السلام