2777
2789

خودم رفتم کلی تحقیقات کردما

ولی گفتم ببینم تجربه ی شما چی میگه 😁

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اومدم تعدادخانوم دکتراروبشمارم😁

😂😂

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
کریستال فسفاتی داری تو ادرارت مواد پروتیینی کمتر مصرف کن این کریستالا میتونه بخاطر پرکاری تیروییدم ...

چشم مرسی 😍

قدیما اینجا بیشتر دکتر داشتااااا 😁

ازمایش ادرارتون گلبول های قرمزو تو ادرار نشون میده که میتونه ناشی از سنگ یا عفونت ادراری باشه

درکل چیز نگران کننده ای نیست ولی مشورت با یه پزشک با معاینه حضوری خیلی مطمین تر جوابتونو میده

البته خون تو ادرار میتونه بدون علتم باشه!

ازمایش ادرارتون گلبول های قرمزو تو ادرار نشون میده که میتونه ناشی از سنگ یا عفونت ادراری باشه درکل ...

راستش در کل چیزی نبود چون من باردارم گفتن همه چی طبیعیه

ممنون از پاسختون گلم