کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 عنوان خانوم دکترا بیاید ببینید تو برگه ازمایشم چه خبره😁 144 بازدید | 9 پست خودم رفتم کلی تحقیقات کردماولی گفتم ببینم تجربه ی شما چی میگه 😁 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊 1398/03/12 | 14:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
artin92 عضویت: 1396/05/23 تعداد پست: 5387 فقط اومدم تعدادخانوم دکتراروبشمارم😁 دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 فقط اومدم تعدادخانوم دکتراروبشمارم😁 😂😂 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
delbarjann عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 10571 کریستال فسفاتی داری تو ادرارتمواد پروتیینی کمتر مصرف کناین کریستالا میتونه بخاطر پرکاری تیروییدم باشه شمام T4 یکم بالاس بقیش نرماله البته، ببر دکتر نشون بده
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 کریستال فسفاتی داری تو ادرارت مواد پروتیینی کمتر مصرف کن این کریستالا میتونه بخاطر پرکاری تیروییدم ... چشم مرسی 😍 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 قدیما اینجا بیشتر دکتر داشتااااا 😁 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
denaaaa عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 283 ازمایش ادرارتون گلبول های قرمزو تو ادرار نشون میده که میتونه ناشی از سنگ یا عفونت ادراری باشهدرکل چیز نگران کننده ای نیست ولی مشورت با یه پزشک با معاینه حضوری خیلی مطمین تر جوابتونو میدهالبته خون تو ادرار میتونه بدون علتم باشه!
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 ازمایش ادرارتون گلبول های قرمزو تو ادرار نشون میده که میتونه ناشی از سنگ یا عفونت ادراری باشه درکل ... راستش در کل چیزی نبود چون من باردارم گفتن همه چی طبیعیهممنون از پاسختون گلم تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊