من برنج ایرااااانی خیس میکنم رب نمیزنم اصلا همش با گوجه و اب گوجه
یه پیاز نگینی میکنم سرخ میکنم بهش سیب زمینی نگینی اضافه میکنم(قابل حذفه یعنی سلیقه ایه دوست داشتی بریز)بعد ۴.۵ تا گوجه بستگی به مقدار برنجت داره پوست میکنم و نگینی خورد میکنم به پیاز و سیب زمینی اضافه میکنم تفت میدم تا آاااااااااب یندازه(میگم آب بندازه چون برنج با اب گوجه پخته بشه و خوشمزه ترررر😋😋) بهش نمک میزنم فقط زردچوبه رو حذف کن چون اونجوری یه دمی گوجه صورتی خوشرنگ داری،بعد آب برنجی رو خیس کردم میریزم میره و برنج رو به قابلمه اضافه میکنیم اگه آب گوجه کم بود دوباره آب میریزیم رو برنج
بعد که آبش کشیده شد دم میزاریم عاشقشم با سالاد شیرازی