2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر هومیوپاتی. درمانش میگن همینه. منم از فردا انشااله میخوام داروهاشو بدم. 

سلام دوست عزیز..کوچولوتون چطوره؟ هنوزم تب میکنه؟ دختر منم درگیره...می خواستم ببینم هومیوپاتی جواب داد به شما؟

سلام دوست عزیز..کوچولوتون چطوره؟ هنوزم تب میکنه؟ دختر منم درگیره...می خواستم ببینم هومیوپاتی جواب دا ...

سلام.بله عزیزم. فاصله تبها خیلی نزدیک شده بودن. هر دو هفته .‌یک ماه. 

داوری هومیو دادم ماه اول دوباره تب کرد مثل دفعه های قبل. 

ماه دوم دو روز خیلی خفیف شد. روز سوم شدید .  

از ماه سوم دیگه خدارو شکر تب نکرده. الان ۱۰۰روزه که از تب خبری نیس. واقعا رکورد زد 😳😊

ممنون.‌دختر شما هم تحت هومیوپاتی؟ الان چطوره؟

نه عزیزم..نبردمش...همچنان درگیرم با این تب لعنتی...شما تهران هستید..می تونم اسم و آدرس دکتر هومیوپاتی که کوچولوتون رو بردید داشته باشم؟

نه عزیزم..نبردمش...همچنان درگیرم با این تب لعنتی...شما تهران هستید..می تونم اسم و آدرس دکتر هومیوپات ...

نه تهران نیستم. استان مرکزی ام. دکتر پسرم‌سمنان.‌ دکتر مهدی فاطمی مهر .آنلاین ویزیت میکنه دارو ارسال میکنه.‌ اگه حضوری نمیتونید برید تلفنی ....

البته تهران و شهرای دیگه هم دکتر هومیوپاتی هست.‌ولی میگن تجربه دکتر خیلی مهم.‌

۰910487718۴ خانوم‌ همتی.مشاور دکتر پسرم هستن.‌ تو تلگرام بهشون پیام بدین مشکلتونو بگین خودشون تماس میگیرن باهاتون.

به منم تو همین نی نی سایت این دکترو معرفی کردن.

خداروشکر هزار بار شکر ک تا الان ازشون راضی ام. الان ۴ماه کامل از تب خبری نیس. 

نه عزیزم..نبردمش...همچنان درگیرم با این تب لعنتی...شما تهران هستید..می تونم اسم و آدرس دکتر هومیوپات ...

تو گوگل بزنین اسامی دکترای هومیوپاتی رو میاره، براتون.‌

چند نفری باهاش ارتباط داشتم بردن تهران.‌ یا شیراز .‌تحقیق کنین دکتر خوب پیدا میشه

تو گوگل بزنین اسامی دکترای هومیوپاتی رو میاره، براتون.‌ چند نفری باهاش ارتباط داشتم بردن تهران.‌ یا ...

فقط یه سوال .. داروها به چه شکل هستن از نظر طعم...دختر من فوق العاده بد دارو هستش. خوش مزه ترین داروها رو به سختی می تونم بهش بدم...و اینکه نا کی باید استفاده کنه؟ شما الان که کوچولوتون خوب شده هنوز بهش می دید داروها رو؟

فقط یه سوال .. داروها به چه شکل هستن از نظر طعم...دختر من فوق العاده بد دارو هستش. خوش مزه ترین دارو ...

سلام.‌داروهاش مزه آب. اصلا مزه خاصی نداره. یا حل شده قرص رو میدن یا قرص میدن خودتون حل میکنین. یه قرص اندازه عدس.

دوره درمان ۶تا ۸ ماهه. پسر من هفته قبل ویزیت شد دوره ۶ ‌.مشاور دکتر  گفت احتمالا یکی دو دوره دیگه درمانش متوقف شه. میگن داروهاش اصلا عوارض نداره. هزینه درمانش هم کم. سال قبل ماهی ۷۵ تومن بود کلا (هزینه ویزیت.‌ارسال. دارو). امسال۸۵ تومن . منظورم اینه پرهزینه هم نیس 

فقط یه سوال .. داروها به چه شکل هستن از نظر طعم...دختر من فوق العاده بد دارو هستش. خوش مزه ترین دارو ...

بازم نظر خودتون.‌میتونین تحقیق کنین . بخونین. تصمیم با خودتونه.یه کاربر تو همین نی نی سایت پیشنهاد هومیوپاتی رو دادن  من فقط چون نتیجه گرفتم خواستم کمکی کرده باشم.‌

انشااله که همه بچه ها خوب خوب بشن