2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین خیلی حالم بده یه سوال پرسیدم یعنی هیچ کس نمیدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 28 پست

سونو هدفمند من دادم سر هر دو بارداریم فک کنم 4،5 ماهه بودم دقیق یادم نیست. جنسیتو که تو همون ان تی میگن.  حالا اگه فک میکنی امکان خطا هست تو ان تی چون بچه کوچیکه...  سونو بعدیش دیگه هر چی گفتن درسته.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه سونوی انومالی باید مثانه پر باشه؟ شما میدونی؟ من هفته ی دیگه نوبت دارم یادم رفت بپرسم

ن گلم مثانه نبایدپرباشه

کارشناس مالی وسرمایه گذاری بیمه پاسارگاد رضایی مقدم 09156922343 
واسه سونوی انومالی باید مثانه پر باشه؟ شما میدونی؟ من هفته ی دیگه نوبت دارم یادم رفت بپرسم

نه عزیزم نیاز نیست.اما از ده دقیقه قبلش ابمیوه شیرین بخورتا نی نی تکون بخوره ودکتر راحت بتونه همه جاش چک کنه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
عزیزم سونوی سه بعدی ضرر داره،فکر‌کنم هفته ۱۶ دقیق جنسیت مشخص میشه جنسیت خاصی میخوای؟یعنی فقط دختر ب ...

دوست دارم پسر باشه میخوام زودتر بدونم

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت