2777
2789
عنوان

بعد از دو ماه ...خانما میشه بیاید

146 بازدید | 10 پست

هشت ماه میشه جلوگیری نمیکنم و قصد بارداری دارم...از وقتی قرصامو قطع کردم پریودام نا مرتب شد دوماه اخرم هم نشدم رفتم دکتر سونو رفتم خداروشکر مشکلی نداشتم .ولی باز قرص داد استفاده کردم و با داروی گیاهی بعد از دوماه پریود شدم ولی فقط سه روز من همیشه پنج روزه بودم 

ممکنه باردار شده باشم و اولاش باشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایه سه روزه رازیانه خوردم گفتم حالا که پ شدم تمیز بشه رحمم ...ولی نبود مثه همیشه

بازم میگم احتمالش کمه ولی شاید هم باردار باشی. اما اگر همیشه همه چیز مرتب و منظم بوده و فقط همین ماه مشکل پیدا کردی احتمال زیاد نشونه اینه که رحمت داره برا بارداری اماده میشه

بازم میگم احتمالش کمه ولی شاید هم باردار باشی. اما اگر همیشه همه چیز مرتب و منظم بوده و فقط همین ماه ...

قبل از اینکه قرص های ال دی رو قطع کنم مرتب پ میشدم شاید چن روز عقب یا جلو میشد ولی هر ماه میشدم.از وقتی قرصارو قطع کردم پ نامرتب شد که فرودین و اردیبهشت و اصلا نشدم و این ماه فقط سه روز شدم اونم میگم که قرص استفاده میکنم

سونو هم رفتم هیچ مشکلی نداشتم گفت تا یه سال طول میکشه پ مرتب بشه به حالت طبیعی برگرده

قبل از اینکه قرص های ال دی رو قطع کنم مرتب پ میشدم شاید چن روز عقب یا جلو میشد ولی هر ماه میشدم.از و ...

پریای منظمت بخاطر قرص بوده. دکترت درست گفته. یکم طول میکشه تا دوباره بدون قرص منظم بشه. این 3 روز رو هم بزار به حساب همون بینظمیا.