2777
2789
عنوان

کیا پارک دوبلشون بیسته😎

381 بازدید | 43 پست

سلام نزدیک امتحانم با افشره ولی پارک دوبل ام خرابه فرمون دوم کی میچرخونید و فرمونا سریع میچرخونید یا آروم 

هر کی دقیق درمیاد کامل توضیح بده خواهشا

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

فرمول و اینا رو بی خیال شو.انقدر تمرین کن تا دستت بیاد

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واي يادش بخيررر

من دفعه ي سوم قبول شدم 

دفعه اول اومد دوبل بزنم ٣ بار ماشين خاموش شد😂😂😂

دفعه دومم دوبلم رو كج زدم افسره گفت پاشو برو😂😂😂

دفعه سوم همه چي عالي بود 

خيلي تمرين كردم 

نميدونم بهت چجوري ياد دادن 

اما من ميرم كنار ماشين ميرم از ماشين بغلي جلوتر 

بعد دنده عقب ميام تا جايي كه آيينه بغل سمت راستم بيفته بين دو تا در ماشين بغلي 

بعد يكم فرمون رو ميدم واست آروم آروم ميام عقب 

در حين اينكه ميام عقب فرمون رو كامل ميدم به سمت راست 

بعد كه فاصله ماشين اوكي بود يكم فرمون رو ميدم چپ آروم ميام عقب حين حركتم فرمون رو ميدم چپ باز 

هميشه يادت باشه كه حركت پاهات بايد آروم و كند باشه يعني اروم اروم بري عقب حركت دستت بايد تند باشه توي فرمون 

ايشالا كه موفق بشي💜

ببین اینه ب اینه وایمیسی خب دنده عقب میای تا چراغ عقب ماشین بغلی برسه ب استانداردی ک رو شیشه عقب یعنی اون سه گوشی ولچکی رو رد کنی چراغو از تو شیشه مربعی ماشین ببینی تا اینجاش درست

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

من تازه قبول شدم 

وقتی از لچکی آرم سایپارو دیدی فرمون اول رو تازمانی که خط بالای جدول رو مماس با دستگیره صندلی پشت سر خودت دیدی به سمت جدول بچرخون وقتی مماس شد از کنار صندلی شاگرد نگاه کن ببین به انتهای ماشین پارک شده رسیدی فرمون دومت رو به سمت خیابون بچرخون 

تمرین کنی دستت میاد

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....

هر وقت ب اینجا رسید فرمون قفل میکنی ب طرف جدول میای دقیق تا چراغ عقبی ماشین برسه وسط پنجره افسر یعنی من میخواستم خوب بشه فیکس میکردم ب دستگبره در ک حالت شیار ماننده قشنگ وسط دره

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

من مىخوام مربى گريمو بگيرم يه توضيح مى دم اميدوارم اينجورى متوجه شى:

وقتى سوارماشينت هستى وكنارماشينه بغلى پارك كردى تا حدى دنده عقب بيا كه سپرماشينه كناريت بااينه ات مماس شه وازاونجا فرمان نت روبپيچون وعقب بيا جورى كه سپرجلوى ماشينت باسپرعقب ماشين دريهخط قراربگيره به صورت اريپ وسپرعقبت توى پارك به صورت كج به لبه جوىباشه ونصف ماشينت توى پاركه وبعدفرمانت روكم كم صاف مىكنى وعقب مياى وماشينت صاف مىشه وپاركت كامل مىشه اميدوارم تونسته باشم منظورم روبگم موفق باشى😊

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕