2777
2789
عنوان

خانما چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا لباس تنگ نبايد بپوشن يا بالاي زانو ويا تحريك كننده

تو آمريكا شما ميتوني لخت مادرا د بگردي فقط جايي كه ميشيني بايد زير با سنت يه چيزي بزاري كه تماس نداشته باشه با سطح برو خوب بخون قوانين سفت و سختش رو 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
الان شما معتقدین که جاهایی که خیلی بسته هستن و حجاب شدیدا رعایت میشه این مسائل نیست؟ تابحال راجب مشک ...

عربستان كه اصلا بسته نيست يه كشور آزاده مكه مدينه بحثش جداست من فقط ميخوام بدونم اهداف خانم ها از اينكار چيه اون هاهم هدف دارن ماهم حتما يه هدفي داريم ازطرز لباس پوشيدنمون

استارتر جان تاپیکت ببند ..... 

ما قران و خدا رو اونجور ک خودمون دوست داریم میبینیم .

یاد ی بنده خدایی افتادم وقتی حرف یکی از بچه های اینجارو خوندم  هرگند و کثافت کاری ک میخواست میکرد   میگفت خدا کو . خدا فلانه خدا بیساره تا میزنه برای بچه اش مشکل پیش میاد . دارو ندارش میفروشه و دست ب گریبان خدا میشه ... نذری بده و کسی ک نماز نمیخوند  قنوت و سجده اش ی ساعت میکشید ... بچه اش ک خوب شد باز ب خدا کافر شد .. ما ادما همینیم .. خدا اگ بگ شراب بخور . حیانت کن . دروغ بگو . تهمت بزن . بامرد غریبه رابطه داشته باش .. میشه خوب خدایی ... 

تو آمريكا شما ميتوني لخت مادرا د بگردي فقط جايي كه ميشيني بايد زير با سنت يه چيزي بزاري كه تماس نداش ...

نه اينطور نيست دو گروه تو آمريكا لخت مادر زادن كه فقط حق دارن تو برخي ايالات وبرخي محله ها باشن 

ی سوال بپرسم ؟ فقط محض فضولیه..😊 چون خیلی از اطرافیانم مثل پسرعموم و .. اعتقاد ندارن ب خدا . ...

حرف و اعتقاد من نبود حتي تو تفسير يه جمله ساده عطار نيشابوري موندي اونوقت من رو تجريه تحليل ميكني 😂😂😂😂

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
نه اينطور نيست دو گروه تو آمريكا لخت مادر زادن كه فقط حق دارن تو برخي ايالات وبرخي محله ها باشن  ...

پس بقيه چادري هستن و ما نميبينمشون يا قايمشون كردن و لختي هارو فقط نشونمون ميدن 🤔🤔🤔😅😅😅

عزیزم بیخیال اگ من بخوام بگم شماهم بخوای بگی میشه جنگ . ولی قران میگ ادم باید ظاهر و باطنش یکی ...

راست میگی عزیزم...من بخوام بگم شما بخوای بگی...دوباره من بگم...شما بگی آخرش میشه جنگ...کشورهای دیگه هم همینو فهمیدن و مسئله رو حل کردن...مسلمانی شون هم چیزی کم نداره... 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
عربستان كه اصلا بسته نيست يه كشور آزاده مكه مدينه بحثش جداست من فقط ميخوام بدونم اهداف خانم ها از اي ...

الان بهتر شده قبلا فساد بیداد می‌کرد بیشترین آمار همجنسگرایی در زنان رو داشت و داره، اونم فقط بخاطر محدودیت‌ها و فشارها. 

دوست گرامی هدفی وجود نداره هر کس تو انتخاب نوع پوشش آزاده عین اینه که بگن چرا شما چادری هستی، بی معنیه این سوال!! 

دنیام=شوهرم+دخترم  
حرف و اعتقاد من نبود حتي تو تفسير يه جمله ساده عطار نيشابوري موندي اونوقت من رو تجريه تحليل ميك ...

عزیزم من کسی رو تجلیل نمیکنم . شماآزادی هر جور میخوای باش . خدا همه رو ب راه راست هدایت کنه . یکیشم من 

سلیقه و علاقشون، باید احترام گذاشت بنظرم 

من نميفهمم منظورتون اينه نميفهمن دارن يه عده مرد خوب يا بد رو تحريك ميكنن يعني سليقشون اينه تحريك كنن حالا چه مثبت چه منفي

الان بهتر شده قبلا فساد بیداد می‌کرد بیشترین آمار همجنسگرایی در زنان رو داشت و داره، اونم فقط بخاطر ...

عربستان از اول آزاده هيچوقت محدود نبوده شما فقط مكه مدينه ديدي

الان بهتر شده قبلا فساد بیداد می‌کرد بیشترین آمار همجنسگرایی در زنان رو داشت و داره، اونم فقط بخاطر ...

چرا معني داره چون نميخوام كسي رو تحريك كنم ناخواسته چون مردا چه خوب چه بد تحريك ميشن 

من نميفهمم منظورتون اينه نميفهمن دارن يه عده مرد خوب يا بد رو تحريك ميكنن يعني سليقشون اينه تحريك كن ...

بگن آره چه جوابي داري؟؟؟بگن اون مرد اختيار خودش رو نداره ماهم نداريم چي ميگي ؟؟؟بگن همسايه ات سرطان و درد بي درمون داره خودت رو نميتوني درمان كني بجاش چي ؟؟؟