2777
2789
عنوان

چندش ترین غذایی که دیدین یا خوردین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 31 پست
متوجه ربطش به هم نشدم🤔

از سبزی قرمه سبزی  واسه اش استفاده می‌کرد 

از حبوبات قیمه واسه اش استفاده می‌کرد 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ناهارو شام که اصافه میومد قاطیش میکرد اب و رشته میریخت میشد اش رشته

آهااا😖😖

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

مادرشوهرم سابقم دقیق اینکارارو میکرد 😷

گفتنش خوب نیست ولی وقتی غذا ۱۰روز میموند تویخچال روش کپک میزد روشو برمیداشت بقیه اشو میخوردن من هروقت میرفتم خونه اشون اصلا چیزی نمیخوردم حالت تهوع میگرفتم

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤
فکر کنم منظورشون این بوده لوبیاها و سبزی قورمه و نخود ابگوشتو تو اشی که قرار بوده درست کنه میریخته ...

آهاا متوجه شدم

به این سیستم میگن یخچال در هفته ای که گذشت😂😂

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
از ناهارو شام که اصافه میومد قاطیش میکرد اب و رشته میریخت میشد اش رشته

خانما زندگی کردن رو ازین خانم باید یاد گرفت 

قناعت صرفه جویی کلا زن زندگی بودن رو با این کار به رخ شوهرش کشیده😁😁😁

یه خانومی ابگوشت که اصافه میومد برا وعده بعد میذاشت روی گاز ابش کم بشه سیب زمینی نگینی سرخ میکرد میریخت داخلش با برنج میخوردن😯😯

همیشه عشق باشد همیشه برکت💓تا اوج با پرواز 650
غذاهای مادرشوهرم بخدا نمیشه یه بار از زلف پریشونش تو ظرف غذام پیدا نشه

اخ مادر بزرگ همسرم اینطوریه 

کلا به خواهر شوهرم میگم ۳سال اومدم تو جمع شما با موهایی که از غذام دراومده میتونم یه اکستنشن تهرانی باز کنم😁