2777
2789
عنوان

بجز فرنی چی دیگه بدم به بچم

451 بازدید | 36 پست

سلام مامانا دخترم 5 ماهشه دو روزی میشه بهش فرنی میدم شیرم کم بود برا همین زود بهش فرنی دادم. میگم از چشمش نیفته چی دیگه کم کم بهش بدم بد نباشه.

شما چن ماهگی به بچتون فرنی دادین. درضمن کمی رفلاکس هم داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لعاب برنج شروع کن تا 1 هفته بعدش فرنی و بعد سوپ از یه قاشق شروع کن تا تو 1 هفته برسه به 5 قاشق ...اولش سخته ولی رعایت کنی بهتره چون به معده اش فشار میاد

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
چجوریه

بعد از شی ماه بدش، پای مرغ بزار تو زود پز خوب بپزه له بشه با ابش براش سوپ درست کن دیگه هرچی خودتون میریزید تو سوپاتون ، خیلی مقویه ، میتونی سوپوهم میکس کنی بهش بدی

فقط ب عشق پسرم زندم ♥️
چي ازچشمش نيفته؟! من هردوبچه هامو از ٦ماهگي شروع كردم پسرم كمي وزنش كم بود ك دكتر شبرخشك شروع كرد ...

فرنی رو میگم اگه زیاد بدم از چشمش میفته. من دیگه خسته شدم انقد گریه کرد شیرخشک نمیدم بهش نمیخوره