2777
2789
عنوان

بجز فرنی چی دیگه بدم به بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 36 پست
از لعاب برنج شروع کن تا 1 هفته بعدش فرنی و بعد سوپ از یه قاشق شروع کن تا تو 1 هفته برسه به 5 قاشق .. ...

امروز مثلا فرنی دادم بهش روزی یک وعده میدم وعده هاش در روز چقد باشه و چند قاشق کوچیک باشه؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرنی رو میگم اگه زیاد بدم از چشمش میفته. من دیگه خسته شدم انقد گریه کرد شیرخشک نمیدم بهش نمیخوره

بايد نگران باشي شير ازچشمش نيفته

تا يك سالگي بچه باشير وزن ميگيره

غذا براي عادت كردنه ..

امروز مثلا فرنی دادم بهش روزی یک وعده میدم وعده هاش در روز چقد باشه و چند قاشق کوچیک باشه؟؟ 

اگه فرنی میدی روز اول یه قاشق کوچیک ...روز دوم 2 تا و روز سوم 3 تا تا 1 هفته بشه 5 قاشق ....از هفته بعد روزی 2 تا و همینطوری زیادش کن ...سوپم که درست کردی همینطور باشه زیاد ندی اولش بچه گناه داره ..

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
اها ممنون گلی

فدات شم ...بچه ام رو پامه بلند شدم از رو کتابش اگه میخوای عکس میگیرم میفرستم برات ...البته اگه خواستی

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

پسر منم پنج ماهشه زير نظر دكتر غذا كمكي رو براش شروع كردم اول پوره هويج بعد از سه روز پوره هويج و سيب زميني بعد پوره سيب ،  پوره موز ، پوره سيب و موز ، فرني بدون شكر ، حريره بآدوم ، سوپ سبزيجات ، سوپ سبزيجات با عصاره گوشت و مرغ ، سوپ سبزيجات با مرغ و گوشت  بين همه اينا سه روز فاصله باشه و كم كم ميتوني سبزيجات بيشتري به سوپش اضافه كني